Echipa care a greșit testarea de COVID-19 și a ratat barajul de promovare este la Liga 3! FRF i-a trimis invitație. ”Mulțumesc lui Dumnezeu că a îndreptat situația”

Adrian MUJEA 19 Aug. 2020, 15:46 Liga 3
Echipa care a greșit testarea de COVID-19 și a ratat barajul de promovare este la Liga 3! FRF i-a trimis invitație. ”Mulțumesc lui Dumnezeu că a îndreptat situația”

Minerul Costești, campioana județului Vâlcea, echipa devenită ”vedetă” pe plan național după ce a ratat jocul de baraj pentru promovarea în Liga 3 cu Petrolul Potcoava, după ce a efectuat teste de sânge în loc de RT-PCR, a fost invitată azi de FRF la noul sezon al celui de-al treilea eșalon fotbalistic. Trupa din Vâlcea a beneficiat de șansa nesperată de mărire la 100 a numărului de echipe la Liga 3 și a început de azi munca pentru a depune dosarul de participare.

Minerul Costești, invitată în Liga 3. Holtei: ”Mulțumesc lui Dumnezeu că a îndreptat situația”

Eroarea președintelui Sergiu Holtei este de acum uitată, după ce deznodământul este unul fericit la Costești. ”Mulțumesc lui Dumnezeu că a îndreptat situația, mi-am asumat greșeala cu testele, dar nu a fost nicio intenție. Mulțumesc tuturor jucătorilor că au ținut aproape de noi în ciuda situației, nu au plecat de la echipă, sunt băieți modești, cu salarii mici. Toate eforturile noastre sunt acum să întocmim dosarul de participare la Liga a 3-a. Încet, încet, ne vom pune pe picioare, vom juca meciurile de Liga a 3-a fie pe stadionul Hidroelectrica, fie pe stadionul Municipal din Zăvoi (Râmnicu Vâlcea)”, a anunțat președintele clubului, Sergiu Holtei.

Din lotul care a câștigat titlul județean au plecat doar jucătorii Bălțățeanu, Dumitrescu și antrenorul secund Lungan.

Antrenorul principal Marius Vlădoi caută deja întăriri, în special pe partea de juniori. ”Ne trebuie întăriri, ne trebuie juniori, dar ce a fost mai greu a trecut, trebuie să dăm drumul la treabă. Sâmbătă seara ne reunim oficial pentru Liga a 3-a”, a anunțat antrenorul-jucător Marius Vlădoi (46 de ani – foto).

Minerul Costești s-a clasat pe locul 2 într-o mini-grupă de baraj unde nu s-a jucat niciun meci și în care au fost active două echipe. Pe locul 1 a fost Petrolul Potcoava, care a câștigat la ”masa verde” partida cu Minerul.

Toate echipele clasate pe locul 2 au fost invitate în Liga 3 de FRF, după ce cele clasate pe locul 1 și-au câștigat pe teren dreptul de a evolua în noul sezon al celui de-al treilea eșalon.

Campionatul Ligii 3 va începe la 12 septembrie, cu două săptămâni întârziere față de cum trebuia inițial, și va avea un format inedit, 100 de echipe împărțite în mod egal în 10 serii. Cluburile care vor participa le poți vedea aici.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/oficial-liga-3-cu-100-de-echipe-in-sezonul-2020-2021-vor-fi-10-serii-promoveaza-cinci-echipe-si-retrogradeaza-21-modul-in-care-se-joaca-si-imperecherea-la-cele-doua-baraje-19144651

https://liga2.prosport.ro/liga-3/locurile-vacante-in-sezonul-de-liga-3-cu-100-de-cluburi-se-ocupa-pana-vineri-cele-96-de-echipe-care-au-intaietate-sa-participe-in-noua-editie-19144680

https://liga2.prosport.ro/liga-4/gafa-inimaginabila-la-minerul-costesti-a-facut-teste-de-anticorpi-in-loc-de-rt-pcr-si-pierde-singurul-meci-pe-care-il-avea-la-baraj-petrolul-potcoava-promoveaza-in-liga-3-fara-sa-joace-19141742

https://liga2.prosport.ro/liga-4/presedintele-de-la-minerul-costesti-isi-asuma-eroarea-care-i-a-adus-echipei-sale-neprogramarea-la-barajul-de-promovare-in-liga-3-am-interpretat-gresit-regulamentul-am-plans-ore-intregi-alat-19141806

Adrian MUJEA 19 Aug. 2020, 15:46 Liga 3
Pe aceeași temă