Dan Bărbuț, principal la FC Oltchim

18 Jul. 2009, 15:17 Liga 3
Dan Bărbuț,** principal la FC Oltchim

După meciul disputat miercuri în Cupa României, FC Oltchim-Ghecon Lăpușata 2-2(5-3 după penaltyuri), antrenorul chimiștilor, Marian Deaconescu a fost demis, fiind înlocuit cu Dan Bărbuț.
 

 

Antrenorul echipei de Liga a III-a, FC Oltchim, Marian Deaconescu a fost schimbat chiar înainte ca echipa să plece în cantonament. „Președintele clubului, Mihai Diculoiu a strigat încă din tipul meciului că mă dă afară, când eram conduși cu 2-0, a motivat că nu i-au plăcut schimbările. Dar echipa a revenit, a egalat și a câștigat la penaltyuri, iar Nuțu, pe care îl băgasem, a dat și gol. Am mai pățit-o odată, dar acum a fost ultima dată când am acceptat să fiu numit la echipa mare” a spus Marian Deaconescu, care rămâne antrenor la Centrul de copii și juniori ai FC Oltchim.
 

 

În locul lui Deaconescu, “principal” a fost numit Dan Bărbuț (foto), care va fi antrenor-jucător, iar “Secund”  a rămas portarul Marius Vlădoi. “Am decis să-l demit pe Deaconescu ca rezultta al slabei prezentări la meciul cu Lăpușata, unde echipa a fost nepregătită și nu a avut nicio idee clară de joc. Nu accept mediocritate, așa că am luat măsuri imediate și l-am pus pe Dan Bărbuț, care e absolvent al IEFS. Sunt convins că el va face la echipă ceea ce îmi doresc eu, o formație puternică, care să joace bine și să  se bată la promovare" a spus și președintele FC Oltchim, Mihai Diculoiu.
 

 

Altfel, FC Oltchim este de joi în cantononament la Căciulata, unde chimiștii vor sta până pe 25 iulie.
 

 

Articol scris de Adi Georgescu
 

18 Jul. 2009, 15:17 Liga 3
Pe aceeași temă