CSM Slatina va avea mult de tras după reluarea Ligii 3 pentru a mai spera la promovare. Vasile Gheorghe: ”Toţi eram conectaţi la miza meciurilor.” Mijlocașul cu peste 200 de meciuri în prima ligă, îngrijorat de ce se poate întâmpla după reînceperea campionatului

Răzvan STÎNGĂ 27 Apr. 2020, 17:30 Liga 3
CSM Slatina va avea mult de tras după reluarea Ligii 3 pentru a mai spera la promovare. Vasile Gheorghe: ”Toţi eram conectaţi la miza meciurilor.” Mijlocașul cu peste 200 de meciuri în prima ligă, îngrijorat de ce se poate întâmpla după reînceperea campionatului

Ajuns la 34 de ani, Vasile Gheorghe speră să mai joace cel puțin un sezon în Liga 2, cu CSM Slatina. Mijlocașul central trebuie să îi ajute pe olteni să termine pe primul loc în Seria 3 din Liga 3, pentru a-și vedea visul îndeplinit. Suspendarea campionatului din cauza coronavirusului a prins-o pe CSM Slatina pe locul 2, dar se află la egalitate de puncte cu echipa de pe primul loc, Progresul Spartac. Ambele au 37 de puncte.

Vasile Gheorghe: ”Există regretul că am muncit foarte mult în cantonament, iar acum rişti să pierzi toate lucrurile acumulate”

Pauza forțată poate fi resimțită în mod diferit de echipele din Seria a 3-a care luptă pentru promovare, dar Vasile Gheorghe speră ca aceasta să fie în avantajul formației la care e legitimat. Totuși, o parte din condiția fizică acumulată în urma stagiului de pregătire din iarnă va fi pierdută, spune mijlocașul trecut pe la FC Ploiești, Astra, ”U” Cluj, CS Mioveni, Oțelul, CSM Poli Iași, Concordia Chiajna, Juventus București sau FC Argeș..

”Ţinând cont de activitatea pe care o aveam, antrenamente zi de zi, începuse campionatul, eram într-o formă fizică bună, normal că este greu, dar sportul a trecut în plan secund. Aşteptăm să trecem peste această situaţie dificilă. Toată lumea este în stand-by, există panică, sper ca lucrurile să intre cât mai repede pe un făgaş normal. E păcat de pregătirea bună pe care am făcut-o, toţi eram conectaţi la miza meciurilor, dar ne-am lovit de această situaţie, pe care nimeni nu a prevăzut-o. Există regretul că am muncit foarte mult în cantonament, iar acum rişti să pierzi toate lucrurile acumulate, dar nu avem ce să facem”, a declarat căpitanul echipei CSM Slatina pentru News Flux.

”Trebuie să trecem cât mai repede şi mai uşor peste această situaţie”

Suporterii, cluburile și fotbaliștii speră ca sezonul de Liga 3 să se reia cât mai repede cu putință, dar ar fi o greșeală ca decizia să fie una pripită. Chiar dacă situația pandemiei din România nu se compară cu ceea se întâmplă negativ în alte țări, Vasile Gheorghe spune că ar fi eronat ca întrecerea să se reia, dacă nu este totul sigur.

La fotbal, ca la orice sport de echipă, există riscul ca în scurt timp zeci de oameni să fie infectați cu COVID-19, dacă numai o singură persoană este depistată pozitiv inițial. Astfel, întrecerea poate fi anulată.

”Viaţa trebuie să fie prioritară pentru toată lumea, trebuie să avem grijă în primul rând de noi, pentru că, protejându-ne pe noi, îi protejăm pe cei dragi nouă. Dacă autorităţile au luat astfel de decizii, înseamnă că trebuie să trecem cât mai repede şi mai uşor peste această situaţie. Să fim responsabili, să respectăm tot ceea ce ni se transmite”, a mai spus precizat mijlocașul originar din Brăila.

Vasile Gheorghe are peste 200 de meciuri la nivelul Ligii 1 și alte câteva zeci în Liga 2. La CSM Slatina a ajuns în vara anului 2019, după ce s-a despărțit de FC Argeș.

Foto: Arena Olteană și CSM Slatina- Fotbal

https://liga2.prosport.ro/seria-1/data-reluarii-campionatelor-incerta-decizia-se-ia-in-urmatoarea-perioada-in-functie-de-evolutia-covid-19-raed-arafat-totul-depinde-de-saptamanile-ramase-pana-in-15-mai-19130834

https://liga2.prosport.ro/liga-3/bogdan-bucurica-a-semnat-cu-unirea-1924-fundasul-stanga-era-liber-de-contract-din-vara-anului-trecut-dupa-un-accident-de-masina-imi-doresc-mult-sa-revin-sa-pot-sa-juca-iar-fotbal-19130777

 

 

Răzvan STÎNGĂ 27 Apr. 2020, 17:30 Liga 3
Pe aceeași temă