CSM Râmnicu Sărat și-a pierdut golgheterul! Richardo Mihalache a părăsit România și a semnat un contract ”exotic”

Răzvan STÎNGĂ 07 Jan. 2022, 15:51 Liga 3
CSM Râmnicu Sărat și-a pierdut golgheterul! Richardo Mihalache a părăsit România și a semnat un contract ”exotic”

CSM Râmnicu Sărat (locul 5 în Seria 2 a Ligii a 3-a) și-a pierdut cel mai bun marcator din prima parte a campionatului. Richardo Mihalache (26 de ani) nu a putut rata ocazia unui transfer în afara României, chiar dacă a plecat în îndepărtata Oman. A fost deja prezentat la Al-Rustaq.

Al-Rustaq activează în prima ligă din Oman, iar CSM Râmnicu Sărat nu s-a putut opune unei astfel de șanse pentru Richardo Mihalache, care începe prima sa experiență în afara României.

Richardo Mihalache, transfer exotic, în Oman 

Fotbalistul de 26 de ani a făcut un sezon de Liga 3 bun până la pauza de iarnă, iar cineva care se afla în contact cu clubul din Oman l-a remarcat. Astfel, a venit și oferta pentru Richardo Mihalache, care a semnat și a fost prezentat oficial.

Al-Rustaq se află la mijlocul clasamentului, pe locul 7 din 14 echipe, cu 11 puncte după opt meciuri. Liderul primei ligi din Oman este Al-Seeb.

Richardo Mihalache s-a despărțit de CSM Râmnicu Sărat după jumătate de sezon 

Richardo Mihalache a părăsit CSM Râmnicu Sărat destul de repede, el ajungând la echipă în vară, înainte de startul sezonului de Liga 3, după ce și-a încheiat conturile cu CSM Ceahlăul. Campionatul precedent, în prima parte a lui, a evoluat în Liga 2, pentru Unirea Slobozia. Imediat după făcea trecerea la formația din Piatra Neamț.

În CV-ul fotbalistului mai figurează, printre altele, echipele Dinamo 2, Callatis Mangalia sau fosta SCM Gloria Buzău.

Richardo Mihalache, pierdere grea pentru CSM Râmnicu Sărat

Plecarea lui Richardo Mihalache e clar o pierdere pentru CSM Râmnicu Sărat, care are șanse reale la prinderea unui loc în primele patru la finalul sezonului regular, pentru calificarea în play-off-ul de promovare pentru Liga 2. Cu trei runde rămase de jucat din campionatul regular se află pe locul 5, cu 27 de puncte, la numai un punct de locul 4, Sporting Liești.

Nici distanța față de locul 3 nu e una prea mare, ecartul de Metalul Buzău fiind de trei puncte. Primele două locuri în Seria 2 a Ligii a 3-a sunt ocupate de SC Oțelul, 37 de puncte, și CSM Focșani, 35 de puncte.

În prima etapă din 2022, a 16-a a sezonului regular, CSM Râmnicu Sărat va primi vizita Viitorului Ianca (locul 7). Apoi, le va mai întâlni pe CSM Focşani (deplasare) și SC Oțelul (acasă).

Foto: CSM Râmnicu Sărat

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cristian-vlad-numit-manager-sportiv-la-cs-blejoi-echipa-prahoveana-la-care-a-ajuns-fostul-presedinte-al-petrolului-s-a-reunit-de-urgenta-pentru-un-amical-de-lux-cu-dinamo-19215573

https://liga2.prosport.ro/liga-3/marius-savu-trece-de-sub-comanda-lui-adrian-mihalcea-sub-cea-a-lui-dorinel-munteanu-sc-otelul-a-perfectat-al-patrulea-transfer-dar-s-a-despartit-si-de-doi-jucatori-19215561

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dorin-toma-ridica-nivelul-asteptarilor-la-scm-zalau-dupa-transferurile-numeroase-vrem-sa-formam-o-echipa-puternica-au-plecat-11-fotbalisti-si-au-venit-patru-19215532

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-face-totul-sa-nu-mai-rateze-promovarea-va-merge-in-croatia-pentru-cantonament-unde-va-juca-patru-amicale-ionut-mosteanu-are-trei-fotbalisti-in-teste-19215492

 

 

Răzvan STÎNGĂ 07 Jan. 2022, 15:51 Liga 3
Pe aceeași temă