CS Afumați termină anul pe primul loc în Seria 3 din Liga 3, neînvinsă, dar antrenorul Vasile Neagu anunță mai multe transferuri importante. Vrea promovarea: ”Putem readuce echipa în Liga 2”

Andrei PASCU 15 Dec. 2020, 13:26 Liga 3
CS Afumați termină anul pe primul loc în Seria 3 din Liga 3, neînvinsă, dar antrenorul Vasile Neagu anunță mai multe transferuri importante. Vrea promovarea: ”Putem readuce echipa în Liga 2”

CS Afumați e favorită la câștigarea sezonului regular în Seria 3 din Liga 3. E pe primul loc după disputarea a 10 etape, cu 28 de puncte, cu șapte peste următoarea clasată Mostiștea Ulmu. Clubul din Afumați a avut un parcurs aproape perfect, cu nouă victorii și un rezultat de egalitate. Singura remiză a fost înregistrată în etapa a 7-a, 1-1 pe teren propriu cu Viitorul Constanța 2.

Vasile Neagu: ”Cred că putem readuce echipa în Liga a 2-a” 

Cu toate acestea, atrenorul Vasile Neagu vrea o echipă și mai puternică, iar din acest motiv pregătește și câteva transferuri, dar nu foarte multe. După cum a declarat, va încerca să aducă la CS Afumați cel mult patru jucători care să crească valoarea lotului. În acest sens, va colabora cu impresarul și fostul fotbalist Salif Nogo.

Campionatul este lung, iar dacă va termina sezonul regular pe primele două locuri, CS Afumați va merge în turneul play-off-ului de promovare în Liga 2. Vasile Neagu este încrezător că echipa sa are toate șansele să urce în divizia a doua. A dat de înțeles că este extrem de mulțumit de jocul echipei de până acum.

”Vor veni trei-patru jucători buni și cu ajutorul lui Salif Nogo. Nu ne temem de concurența cu echipele peste care vom da, cu siguranță, în etapa următoare a competiției. Cred că putem readuce echipa în Liga a 2-a”, a punctat Vasile Neagu, citat de Ilfov Sport.

CS Afumați, printre echipele care termină anul fără înfrângere în Liga 3 

CS Afumați este una dintre echipele care termină anul neînvinse. În afara ei, doar Steaua, Corona Brașov, Viitorul Șelimbăr, Crișul Chișineu Criș, Șoimii Lipova și SCM Zalău finalizează fără eșec anul 2020.

CS Afumați va debuta în 2021, în deplasare, contra celor de la Gloria Albești, penultimul loc, 9.

Foto: Clubul Sportiv Afumați

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-analiza-lui-valentin-barbulescu-la-final-de-2020-capitanul-stelei-despre-plusurile-si-minusurile-echipei-dupa-10-etape-din-liga-3-si-omagiul-pentru-martin-tudor-sper-sa-promovam-p-19162527

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foto-eveniment-caritabil-pe-strazile-din-piatra-neamt-csm-ceahlaul-a-intra-la-joc-intr-un-amical-cu-echipa-de-futsal-a-orasului-si-a-dat-o-mana-de-ajutor-19162341

https://liga2.prosport.ro/liga-3/bucovina-radauti-nu-e-linistita-la-final-de-an-situatia-financiara-se-poate-complica-la-inceput-de-2021-iulian-ionesi-nu-ne-plangem-ca-avem-un-buget-mic-comparativ-cu-alte-echipe-dar-treb-19162313

 

 

 

 

Andrei PASCU 15 Dec. 2020, 13:26 Liga 3
Pe aceeași temă