Circ în Liga a III-a

16 May. 2009, 10:40 Liga 3
Circ în Liga a III-a

Meciul din prima serie din Poli II Iași și Școala de Fotbal Rădăuți (aceștia preluând locul Rarăului Câmpulung în retur) a avut parte de un deznodământ mult mai rapid decât ar fi fost prevăzut. Echipa din Rădăuți a fost nevoită să intre în teren cu doar 8 jucători după o confruntare cerută de oficialii ieșeni, în minutul 20, tabela de scor arătând 7-0 în favoarea gazdelor. Partida s-a încheiat chiar în acel minut, după ce doi jucători rădăuțeni s-au accidentat, urmând ca rezultatul omologat să fie de 7-0 pentru Poli II Iași.

 

Antrenorul echipei satelit a prim-divizionarei Politehnica Iași, Dănuț Munteanu, ne-a mărturisit că acest incident nu este nici pe departe izolat, formația din Rădăuți apelând la jucători nelegitimați la fiecare meci. "Noi eram pregătiți, pentru că la toate meciurile lor se întâmplă asta. Am cerut confruntare și au rămas numai opt. Sincer, nu prea înțeleg de ce se prezintă așa tot timpul, suntem în anul 2009 totuși și nu suntem nici la județ", a declarat Munteanu.

 

Tehnicianul ieșenilor a vorbit și despre cele două accidentări din tabăra oaspete, care au pus capăt partidei în minutul 20. "Păi primul care s-a accidentat a fost portarul, care nu apucase să facă nici măcar un plonjon. Plus că mi-au mai povestit jucătorii ce auzeau în teren. Îi întreba în permanență antrenorul de pe bancă dacă s-au lovit și dacă mai pot continua. După cum am mai zis, nu prea înțeleg de ce se prezintă așa", ne-a mai spus Dănuț Munteanu.
 

Adi ENĂ‚ȘOAIE
 

16 May. 2009, 10:40 Liga 3
Pe aceeași temă