Cătălin Ion n-a mai rămas la CSM Slatina, ci a merg la SCM Zalău. Sub comanda lui Cristian Lupuț au ajuns și Marius Aldescu și un jucător din curtea FCSB

Andi SÂRBU 23 Jul. 2022, 23:21 Liga 3
Cătălin Ion n-a mai rămas la CSM Slatina, ci a merg la SCM Zalău. Sub comanda lui Cristian Lupuț au ajuns și Marius Aldescu și un jucător din curtea FCSB

SCM Zalău nu renunță la visul de a promova în Liga 2 și face noi achiziții pentru a-și îndeplini obiectivul. După ce, nu cu mult timp în urmă, au fost achiziționați Amir Jorza (CSM Reșița), Alexandru Cherecheș (Concordia Chiajna) sau Vlad Moraru (”U” Cluj), echipa preluată în această vară de Cristian Lupuț a ajuns la un acord cu alți trei jucători.

Este vorba despre Cătălin Ion (ex Academica Clinceni), Marius Aldescu (ex Concordia Chiajna) și Ionuț Sălăjan (ex FCSB 2).

Cătălin Ion a jucat ultima dată în Liga 1, la Academica Clinceni

Interesant este că în această vară Cătălin Ion fusese anunțat ca achiziție de nou-promovata în Liga 2 CSM Slatina. Acum, fundașul originar din Caracal e prezentat de SCM Zalău, echipă din Liga 3, semn că antrenorul Daniel Oprescu s-a răzgândit în privința sa.

Ion are 23 de ani și a mai jucat la U Craiova 2, Tractorul Cetate, Astra, pentru care a prins și un meci în Liga 1 în sezonul 2020-2021, CSM Reșița și Academica Clinceni. La aceasta din urmă a trecut în februarie 2022 și a jucat în 16 meciuri de Liga 1.

”Bun venit, Cătălin Ion!
Cătălin Ion a evoluat sezonul trecut la Academica Clinceni, în Liga 1, până să ajungă la această echipă activând la juniorii Universității Craiova, Tractorul Cetate, Voința Colonești, Astra Giurgiu (Liga 2, 2021) și CSM Reșita (Liga 2, 2021).
Cătălin Ion evoluează pe postul de fundaș central, este originar din Caracal și are 23 de ani”, este prezentare pe care SCM Zalău i-o face lui Cătălin Ion. Numai că clubul din Zalău greșește în informațiile din CV-ul jucătorului. Acesta a fost la Astra când echipa era în Liga 1, nu Liga 2, iar pentru Reșița a jucat în Liga 3, nu în Liga 2.

Marius Aldescu a jucat în ultimele două sezoane în Liga 2, la Pandurii și Concordia

Portarul Marius Aldescu a semnat cu Zalăul după ce în ultimul sezon a evoluat pentru Concordia Chiajna, în Liga 2, în 15 meciuri din sezonul trecut, plus cele două jocuri de baraj de promovare în Liga 1 cu Chindia. În cariera sa a mai evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu, tot în Liga 2.

”Bun venit, Marius Aldescu!
Portarul Marius Aldescu, în vârstă de 19 ani, va evolua în sezonul viitor la SCM Zalău, venind la echipa noastră de la Concordia Chiajna. În sezonul 2020 – 2021, Aldescu a evoluat în Liga 2 la Pandurii Targu Jiu, iar în ediția 2021 – 2022, noul goalkeeper al Zalăului a jucat la Concordia Chiajna, tot în Liga 2, fiind titular. Aldescu a participat la barajul de promovare în Liga 1, pierzând finala la loviturile de departajare, în fața celor de la Chindia Târgoviște” , susține SCM Zalău în prezentarea pe care i-o face lui Aldescu.

Ionuț Sălăjan, luat de la juniorii FCSB

Cel mai recent achiziționat de sălăjeni este Ionuț Sălăjan, despre care SCM Zalău spune că vine de la juniorii FCSB.

”Bun venit, Ionuț Sălăjan!
Ionut Sălăjan a câștigat medalia de bronz în Liga Elitelor cu juniorii de la FCSB, în 2021. Are 19 ani și este din Satu Mare, iar la SCM Zalău vine cu gândul de a pune umărul la promovarea în Liga a II-a”, scrie SCM Zalău.

  • Cu cei trei jucători, SCM Zalău ajunge la șapte achiziții în această vară, anterior semnând Amir Jorza (CSM Reșița), Alexandru Cherecheș (Concordia Chiajna), Vlad Moraru (”U” Cluj) și Cristian Jalbă (CSM Ceahlăul).

Foto: SCM Zalău

https://liga2.prosport.ro/liga-3/pofta-lui-luput-scm-zalau-a-luat-jucatori-de-la-concordia-chiajna-u-cluj-si-csm-resita-am-adus-cativa-jucatori-pe-care-mi-i-am-dorit-foarte-mult-19237413

 

Andi SÂRBU 23 Jul. 2022, 23:21 Liga 3
Pe aceeași temă