Căpitanul Octavian Bucătaru aduce victoria focșănenilor

29 Mar. 2009, 17:55 Liga 3
Căpitanul Octavian Bucătaru aduce victoria focșănenilor

CSM Focșani a bătut cu 1-0 (0-0) pe Aerostar Bacău dintr-un penalty scos de Andries și executat de căpitanul Octavian Bucătaru (84). În minutul 40, antrenorul Damian Băncilă s-a supărat pe jucătorii săi și a plecat la cabine. Vinerea viitoare, mare derby la malul Dunarii: Oțelul II Galați – CSM Focșani.

Fără nici un ban în  buzunar, fotbaliștii echipei-fanion CSM Focșani s-au autodepașit și au strins din dinți pentru a obține toate punctele puse în joc în confruntarea de ieri împotriva echipei Aerostar Bacău. Focșaniul a câștigat greu, 1-0 (0-0), în urma unui gol marcat de căpitanul Octavian Bucătaru din penalty, acordat de arbitrul Ionut Coza din București în minutul 84 după ce atacantul CSM-ului, Andrieș a fost faultat în careu. Craciun a trecut pe lângă deschiderea scorului, lovitura sa de cap trecând pe lânga poarta băcăuanilor (min11). Treptat, oaspeții au trecut la conducerea jocului și au irosit două ocazii mari de gol. Draguț a șutat de la 20m, dar portarul Ivanciu a respins în doi timpi (min20), iar Dutciuc a scăpat singur cu Ivanciu, a încercat un dribling în plus, iar șutul jucătorului de la Aerostar a fost respins în corner de portarul echipei de pe Milcov. Primul act s-a încheiat fără antrenorul principal al echipei din Focșani, Damian Băncilă, care, deranjat de evoluția palidă a jucătorilor săi, s-a supărat și a plecat mai devreme la cabine.

 

 

Repriza secundă a fost dominată de CSM, dar fotbaliștii focșăneni și-au creat puține ocazii. Crăciun (lovitură de cap scoasă de la bara de portarul Ursachi, min76) și Andrieș (81, șut din lovitură liberă, respinsă în corner de Ursachi) au prefatat golul victoriei. Andrieș a fost faultat în careu de Ghioc și căpitanul Octavian Bucătaru a adus fericirea în tribune de la punctul cu var (min84). Finalul s-a jucat pe contre, iar Aerostarul putea egala în minutul trei al prelungirilor, dar Ivanciu și-a salvat din nou echipa și a apărat șutul expediat de băcăuanul Dutciuc. Etapa viitoare, CSM Focșani se va deplasa la Galați, pentru derby-ul rundei, pe terenul echipei Otelul II Galați
 

 

articol scris de George DUMITRU
 

29 Mar. 2009, 17:55 Liga 3
Pe aceeași temă