Calificare fără emoții

31 Jul. 2009, 14:48 Liga 3
Calificare fără emoții

 

Echipa de Liga a III-a, Chimia Brazi, a câștigat cel de-al doilea joc oficial al sezonului, reușind să se impună în faza secundă a Cupei României, etapa națională.

 

După ce în turul inaugural au câștigat pe terenul formației Intersport Plopeni, scor 6-4, de această dată elevii antrenorului Ion "Coco" Cojocaru s-au impus cu scorul de 3-1, în deplasare, cu gruparea ialomițeană Abatorul Slobozia. "Așa cum am afirmat anterior, ne așteptam la un joc greu, dar până la urmă nu am avut emoții în a ne impune", ne-a declarat Cojocaru, care a mai adăugat: "În acest joc am ratat multe ocazii clare de a marca, în special din poziții singur cu portarul. În orice caz, mă bucur că am câștigat și am reușit să ne calificam pentru turul al treilea al Cupei României".

În această întâlnire, pentru prahoveni au marcat C. Vlad (minutul 40) și Butufei (54 și 88), în timp ce gazdele au reușit golul de onoare prin Tărășanu (70). Interesant este faptul că Vlad se află, deja, la golul cu numărul cinci în acest început de sezon, fiind golgheterul Chimiei Brazi.

Trupa de lângă combinatul "PetromBrazi" a folosit următorul lot de jucători: Panaite – Docea, Cl. Vasile, Gațu, Munteanu – Butufei, Irimescu – Nicoliță, R. Gheorghe, Lazăr – C. Vlad. Pe parcursul întâlnirii au mai evoluat Petrescu și Dinu.

Pe 8 august se va disputa al treilea tur din cadrul Cupei României, competiție în care ar putea întâlni cealăltă grupare prahoveană calificată în faza următoare: Conpet Ploiești.

Altfel, cum începutul de campionat este foarte aproape, tehnicianul Ion Cojocaru le-a programat elevilor săi un joc test, urmând ca sâmbăta să întâlnească gruparea de Liga A, Prahova – Intersport Plopeni.


Lefter, bun de joc abia de săptămâna viitoare

Inițial, pentru meciul din cupă cu Abatorul Slobozia, stafful tehnic nu știa dacă îl poate folosi pe mijlocașul la închidere Irimescu, dar cu câteva ore înaintea debutului oficial al partidei acesta a fost recuperat.

Momentan, fostul jucător al formației CSM Rm. Vâlcea, Lefter – fotbalist aflat de ceva timp în curtea Chimiei – nu a fost încă legitimat, el având contract cu gruparea olteană până ieri, astfel că abia săptămâna viitoare va fi legitimat la gruparea prahoveană de Liga a III-a.

 

Sursa: ziarulprahova.ro

31 Jul. 2009, 14:48 Liga 3
Tags:
Pe aceeași temă