„Aventură în necunoscut”

21 Aug. 2009, 16:37 Liga 3

Cu doar câteva zile înainte de startul în noul sezon, conducerea Kaproni Boldești a subliniat într-o conferință de presă că echipa pornește cu optimism la „aventura în necunoscut” din Liga a III-a.

 

Cu 14 jucători plecați și tot atâția veniți la echipă, în această pauză competițională, arma principală cu care Kaproni abordează returul este atacul, unul „la nivelul diviziei B”, așa cum îl caracterizează patronul George Negoițescu.

În locul unor jucători precum Văduva, State sau Florin Gheorghe, au venit Cristi Nica, Decebal Nae și Arnăutu, nume incomparabil mai importante, fapt ce s-a văzut și în jocurile amicale, unde Kaproni a avut o medie de 3 goluri marcate pe meci!

Singurul fotbalist, dintre cei plecați, care este regretat de către conducere este Alexandru Puchea, ajuns la Petrolul. „Am respectat dorința jucătorului, care a vrut să revină acolo și sunt mulțumit că l-am readus pe Arnăutu, care este un pariu al meu, un atacant ce cred că va ajunge la un nivel înalt” – a spus Negoitescu.
 

 

Negoitescu e „Anti-Hagi”

Într-o posibilă situație de a alege președintele Federației Române de Fotbal, subiect fierbinte în aceste zile, președintele echipei din Boldești, George Negoitescu spune: „Eu nu susțin venirea lui Hagi, cred că e o responsabilitate prea mare pentru ce a dovedit el, până acum, după ce s-a lăsat de fotbal. Sunt două lucruri total diferite!”
 

Despre noua ediție de campionat, liderii clubului din Boldești au mai precizat:

George Negoitescu – președinte: „Începe un campionat mult mai greu, seria fiind una mai puternică decât anul trecut. Am făcut eforturi mai mari,vrem rezultate mai bune! Obiectivul nostru este lupta pentru promovare”.

Mihai Nicolescu – vicepreședinte: „Este important că, după un an, ne vedeți în aceeași formație, uniți și pregătiți pentru o luptă în care eu văd 4-5 echipe ce-și doresc promovarea”.

Șerban Roman (vicepreședinte): „Este o perioadă grea în care investițiile în fotbal nu sunt ușor de făcut. Suntem pregătiți cu un buget ca acela din sezonul trecut, care a fost de circa 350.000 de euro, pentru a ne atinge obiectivul”.

Dragoș Mihalache (antrenor): „Consider că am un lot mai valoros, mai ales în linia de atac, unde stăm mult mai bine. Suntem pregătiți să abordăm noul sezon, iar faptul că în primele trei etape vom întâlni nou-promovate este un avantaj pentru noi”.
 

Articol scris de Marian DIMA

21 Aug. 2009, 16:37 Liga 3
Pe aceeași temă