Au lăsat mingea pentru o acțiune civică! Componenții echipei ARO Muscelul Câmpulung au ajutat la ecologizarea unei zone din comuna Dragoslavele

Bogdan BURHAN 24 Oct. 2023, 10:54 Liga 3

La o zi distanță după meciul disputat pe teren propriu cu CSO Plopeni, încheiat la egalitate, scor 0-0, în etapa a 9-a a Ligii 3, ultima a turului sezonului regular, jucătorii și stafful tehnic al echipei de fotbal ACS Aro Muscelul Câmpulung Muscel au participat la o acțiune de ecologizare în satul Valea Hotarului, din comuna Dragoslavele.

ARO Muscelul Câmpulung, acțiune de adunat deșeuri

În urma acestei acțiuni civice s-au strâns în jur de 100 de kilograme de deșeuri: pet-uri, doze, pungi și chiar o saltea de pat. Totodată, la sfârșitul acțiunii de sâmbătă, jucătorii echipei muscelene au fost întâmpinați de preotul din localitate, care le-a mulțumit pentru această inițiativă și le-a dat binecuvântare.

Echipa din Câmpulung, antepenultima în Seria a 4-a a Ligii 3

La finalul turului de campionat, nou-promovata Aro Muscelul Câmpulung Muscel se află pe locul 8 din 10 în Seria 4 a Ligii 3, cu 9 puncte acumulate în nouă meciuri, cu două victorii, însă niciuna obținută pe teren propriu.

Dintre cele patru meciuri disputate în fața propriilor spectatori, elevii antrenorului Ionuț Mihu au înregistrat trei ”scoruri albe”, 0-0 cu SC Popești Leordeni, FC Pucioasa și CSO Plopeni, dar și o înfrângere categorică, 1-4 cu Flacăra Moreni.

Ultimele două clasate sunt prahovenele CS Păulești (4 puncte) și Tricolorul Breaza (8 puncte), iar seria este condusă de către CS Dinamo București, cu 22 de puncte.

Pentru musceleni urmează acum alte două meciuri pe teren propriu. Mai întâi, în etapa a 10-a, va juca cu Dunărea Giurgiu (locul 4, 13 puncte), vineri, de la ora 15:00, și apoi, în etapa a 11-a, cu Tricolorul Breaza, vinerea cealaltă.

Ionuț Mihu are ca scop implementarea modelului Fotbal Total la ARO Muscelul Câmpulung

Antrenorul echipei ARO, Ionuț Mihu, a acordat, zilele trecute, un interviu site-ului Argeș Sport, în care a vorbit despre strategia de la club și despre evoluția echipei în Liga 3.

”Se dorește formarea unui brand de succes, cu o echipă de seniori susținută în spate de un centru de formare care să ofere tinerilor posibilitatea de a se afirma. Noi dorim să fim formați corect și să continue formarea prin prezența la echipa de seniori. De altfel, va fi un proiect pe termen lung, cu stabilitate financiară și cu obiective foarte bine stabilite”, a spus Mihu, care are licența UEFA PRO și ultima oară a lucrat la Farul Constanța: ”Nu doresc să implementez modelul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, ci să construiesc din punct de vedere al modelului de formare și de joc un stil propriu, în care să se facă lucrurile complet și eficient, având la bază modelul Fotbal Total, care își are rădăcinile în anii 1970 și care cred că se potrivește de minune climatului fotbalistic internațional actual la care tot sperăm să ne aliniem.”

Despre rezultatele echipei, Mihu a spus: ”Am început foarte bine (n.r. – cu o victorie cu 4-0 în deplasare la Dunărea Giurgiu, altă nou-promovată), iar în meciurile unde am evoluat pe terenuri bune pot spune că ne-am bătut de la egal la egal cu orice adversar. Din păcate, am avut meciuri în care am dominat și nu am reușit să câștigăm. Sunt puține puncte, trebuie să câștigăm mai multe meciuri și în cazul în care dăm de terenuri mai puțin pune să învățăm să luptăm și să reușim să marcăm mai mult.” ARO are golaveraj negativ: 8-11.

  • Câmpulung are și o altă echipă în Liga 3, pe AFC Câmpulung Muscel, pe care FRF a inclus-o în Seria a 5-a. Aceasta are 24 de puncte acumulate în nouă etape și ocupă locul 1 în seria sa.

Foto: ACS Aro Muscelul Câmpulung Muscel

https://liga2.prosport.ro/liga-3/unirea-ungheni-schimba-antrenorul-19289607

https://liga2.prosport.ro/liga-3/atanas-trica-inscrie-pe-banda-rulanta-pentru-u-craiova-2-19289181

https://liga2.prosport.ro/liga-3/alexandru-pelici-este-noul-antrenor-al-echipei-unirea-alba-iulia-19288934

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-9-15-meciuri-au-loc-astazi-in-runda-care-pune-punct-turului-sezonului-regular-singura-echipa-ramasa-cu-punctaj-maxim-19288975

Bogdan BURHAN 24 Oct. 2023, 10:54 Liga 3
Pe aceeași temă