Dinu Todoran s-a întors ”acasă”! A fost numit pentru a treia oară antrenor principal la FC Voluntari 2

Răzvan STÎNGĂ 08 Oct. 2021, 14:36 Liga 3
Dinu Todoran s-a întors ”acasă”! A fost numit pentru a treia oară antrenor principal la FC Voluntari 2

În Liga 3 continuă schimbările de antrenori, iar FC Voluntari 2 se numără printre cele care au decis să facă modificări la nivelul staffului tehnic. Ilfovenii au anunțat revenirea lui Dinu Todoran în funcția de ”principal”, ocupată de acesta în alte două rânduri.

Todoran i-a luat locul lui Emil Ursu, care va rămâne în cadrul clubului, dar pe altă poziție, în conducerea academiei.

Dinu Todoran, noul antrenor al FC Voluntari 2 

Dinu Todoran era liber de contract după experiența scurtă de la FCSB (Liga 1), de numai șapte meciuri, în care a acumulat trei victorii, două egaluri și două eșecuri. Înainte de a semna surprinzătorul contract cu vicecampioana României, Dinu Todoran o pregătise pe CSM Slatina, în Liga 2.

Precedentele experiențe ale antrenorului, anterioare mandatelor de la FCSB și CSM Slatina, s-au legat de FC Voluntari, unde a pregătit chiar și prima echipă în două rânduri, în decursul sezoanelor 2016-2017 și 2018-2019, dar pentru perioade scurte de timp.

”Bine ai revenit,  Dinu Todoran !

Clubul FC Voluntari anunță faptul că Dinu Todoran este noul antrenor al echipei noastre secunde.

Aflat la al 3-lea mandat la conducerea tinerilor noștri jucători din Liga a 3-a, Dinu Todoran îi succede lui Emil Ursu care urmează să preia funcția de director al programului de dezvoltare a Academiei de Fotbal Voluntari.

Ca jucător, Dinu Todoran a îmbrăcat timp de 4 sezoane tricoul formației noastre,  aducându-și aportul la promovările succesive ale FC Voluntari din Liga a 3-a până în primul eșalon al fotbalului românesc, în 2015.

Ultima dată la FCSB , Dinu a fost și tehnicianul primei noastre echipe, în 2 rânduri,  în sezoanele 2016-2017 și 2018-2019.

Bine ai revenit și mult succes Todo!”, se arată pe pagina de Facebook a ilfovenilor.

FC Voluntari 2, la retrogradare în Seria 3 a Ligii a 3-a 

FC Voluntari 2 face parte din Seria 3 a Ligii a 3-a și este acum în coada clasamentului. După șase etape a acumulat doar 3 puncte, care o clasează pe locul 8 din 10 echipe. Le devansează doar pe CSM Fetești, 3 puncte, și CSM Oltenița, 0 puncte.

Etapa a 7-a a Ligii a 3-a, prima cu Dinu Todoran la conducerea băncii tehnice, aduce pentru FC Voluntari un meci pe teren advers, cu ”lanterna roșie” CSM Oltenița, stabilit sâmbătă, de la ora 15:00.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Răzvan STÎNGĂ 08 Oct. 2021, 14:36 Liga 3
Pe aceeași temă