„Am 5 frați și 3 surori”! Acesta e codul șpăgii pentru arbitri în Liga a III-a

21 Sep. 2011, 18:30 Liga 3

În etapa a 5-a din liga a III-a, la partida dintre Unirea Florești și Olimpia Satu Mare, disputată pe terenul primei echipe, s-au petrecut evenimente nedorite. Nou promovata Olimpia Satu Mare a obținut cu ,,cântec” cele trei puncte, câștigând cu 2-1.

Ioan Maja, președintele celor de la Unirea Florești, a fost un pachet de nervi la finalul partidei. Oficialul echipei a vorbit cu liga2.ro despre prestația brigăzii de arbitri, dar mai ales de metodele folosite de unii conducători.

„Înaintea partidei dintre Unirea și Olimpia, un conducător al echipei sătmărene a pătruns în cabina arbitrilor după predarea raportului de joc ceea ce este strict interzis conform regulamentului. Le-a spus acestora că are 5 frați și 3 surori, aluzie la cât ar avea de primit brigada în caz de victorie, că doar nu cred că i-ar fi interesat pe aceștia cât de numeroasă este familia conducătorului echipei din Satu Mare”, a atacat Maja.

Meciul de vineri de la Florești a fost condus la centru de Ionuț Ignat (Suceava). La cele două tușe, acesta a fost ajutat de Andrei Itco (Suceava) și Lucian Grigoraș (Fălticeni).

Articol scris de Ioan ARION

21 Sep. 2011, 18:30 Liga 3
Pe aceeași temă