Alexandru Silveanu, în Liga 3 după despărțirea de CSM Slatina. Va lupta pentru salvarea de la retrogradare

Andrei PASCU 17 Feb. 2024, 10:50 Liga 3
Alexandru Silveanu, în Liga 3 după despărțirea de CSM Slatina. Va lupta pentru salvarea de la retrogradare

Alexandru Silveanu a coborât în Liga 3 după ce s-a despărțit de CSM Slatina. Deși erau șanse să continue în Liga 2, pentru că s-a antrenat o perioadă cu echipa Campionii FC Argeș, până la urmă a ajuns în divizia a treia.

Portarul a fost prezentat de Aro Muscelul Câmpulung Muscel, clasată pe antepenultimul loc în Seria 4 din Liga 3, pe poziția a 8-a.

Alexandru Silveanu, în Liga 3

Alexandru Silveanu, goalkeeper în vârstă de 20 de ani, originar din Pitești, a ajuns la CSM Slatina la începutul anului 2023, după ce în prima parte a sezonului trecut a activat la CSC Șelimbăr. A apărat la sibieni în patru jocuri în Liga 2 în stagiunea trecută iar apoi, la CSM Slatina, nu a bifat nici măcar un meci.

Acum, în actualul campionat, a fost al treilea goalkeeper în lotul Slatinei. A evoluat într-un singur meci, 60 de minute contra Ceahlăului, într-o partidă în care a intrat pe teren în minutul 30, când scorul era 0-0, și care s-a încheiat cu rezultatul de 4-0 pentru nemțeni.

În cariera sa a mai jucat în Liga 2 pentru Concordia Chiajna (14 meciuri, în 2021/2022).

S-a antrenat cu CFC Argeș

La începutul acestui an, de la startul perioadei de pregătire, Silveanu a fost la antrenamentele echipei Campionii FC Argeș, dar iată că în cele din urmă a ajuns în Liga 3.

Bine ai venit, Alexandru Ioan Stănescu-Silveanu!

Alexandru Silveanu este un portar de 20 de ani, format la Școala de Fotbal „Dani Coman”. De-a lungul carierei, Alexandru, a jucat pentru mai multe formații din liga secundă a campionatului românesc de fotbal precum Concordia Chiajna și CSC Șelimbăr. În prima parte a campionatului, Alexandru, a activat pentru divizionara secundă CSM Slatina.

Îi dorim cât mai multe realizări în tricoul alb-albastru!”, a comunicat clubul din Liga 3.

Aro Muscelul Câmpulung Muscel nu vrea să retrogradeze

Aro Muscelul Câmpulung Muscel a făcut multe achiziții și înainte de venirea lui Alexandru Silveanu. După ultima etapă din Liga 3 a anunțat, pe parcurs, aducerile lui:  Adrian Manea (fundaș, 17 ani, ex/ împrumutat de la CFC Argeș), Andrei Dumitru (portar, 18 ani, ex AFC Câmpulung Muscel), Darius Vasilescu (fundaș, 21 de ani, ex AS FC Pucioasa), Alexandru Florescu (atacant, 22 de ani, ex Gloria Bistrița Năsăud), Mihai Nițescu (mijlocaș, de 23 ani, ex CSM Alexandria), Eduard Niță (23 de ani, ex Vedița Colonești), Andrei Badea (18 ani, ex Academia Campionii FC Argeș), Marius Pahonțu (fundaș, 24 de ani, ex CSM Focșani).

Încă din decembrie, de teamă să nu retrogradeze în Liga 4, Aro Muscelul Câmpulung Muscel a hotărât să renunțe la șapte jucători: Riccardo Gallo, Alin Fieraru, Theodor Butoiu, Matteo Olaru, David Olaru, Stefan Mihalcea si Mihnea Neicu.

Locul 8 în Seria 4 din Liga 3

Doar 14 puncte a adunat, în 15 meciuri, Aro Muscelul Câmpulung Muscel în Seria 4 din Liga 3, în urma a trei victorii, cinci egaluri și șapte înfrângeri. Are trei puncte avans peste locul 9, Tricolorul Breaza, dar și cinci puncte peste ultima clasată, locul 10, CS Păuleşti.

Aro Muscelul Câmpulung Muscel este la opt puncte de locul 4, ultimul care duce în play-off-ul de promovare în Liga 2, ocupat de Dunărea Giurgiu. Primele trei clasate în serie sunt CS Dinamo (35 de puncte), CS Blejoi (32 de puncte) și SC Popești Leordeni (28 de puncte).

Aro Muscelul Câmpulung Muscel va începe 2024 cu un meci contra FC Pucioasa (locul 5, 21 de puncte), în cadrul etapei cu numărul 16 a sezonului regular din Liga 3.

O singură înfrângere în amicale

În privința meciurilor amicale din această iarnă, Aro Muscelul Câmpulung Muscel a pierdut o singură confruntare. A înregistrat următoarele rezultate: 1-1 cu Concordia Chiajna U19, 3-3 cu FC Voluntari 2, 3-1 cu Steaua U19, 3-2 cu Chindia Târgoviște U19, 0-4 cu CSM Slatina.

Va mai întâlni, până la reluarea Ligii 3, Petrolul Potcoava (17 februarie), Ciucaş Tărlungeni (21 februarie), Vedița Colonești (24 februarie), SCM Râmnicu Vâlcea (28 februarie), Unirea Bascov (2 martie).

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Aro Muscelul Câmpulung Muscel

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-a-remizat-in-amicalul-secret-cu-csm-focsani-19299827

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultimul-amical-pentru-csm-alexandria-19299810

https://liga2.prosport.ro/seria-1/succes-contra-unei-alte-echipe-din-liga-3-pentru-csm-slatina-19299801

https://liga2.prosport.ro/liga-3/multe-achizitii-pentru-sr-brasov-19299782

Andrei PASCU 17 Feb. 2024, 10:50 Liga 3
Pe aceeași temă