AFC Câmpulung Muscel, în fața unei performanțe majore. Costin Lazăr, concentrat pe promovarea în Liga 2: ”Va fi istorie dacă vom face asta, iar pentru mine ar fi ceva extraordinar”

Andrei PASCU 04 Jun. 2024, 16:45 Liga 3
AFC Câmpulung Muscel, în fața unei performanțe majore. Costin Lazăr, concentrat pe promovarea în Liga 2: ”Va fi istorie dacă vom face asta, iar pentru mine ar fi ceva extraordinar”

AFC Câmpulung Muscel este la un meci de promovarea în Liga 2, pentru că s-a impus în turul finalei barajului cu SCM Râmnicu Vâlcea, de pe teren propriu. Acum, formația lui Costin Lazăr e pregătită pentru returul de miercuri, 5 iunie, din deplasare, având un avantaj de un gol (2-1 în tur).

Va fi o performanță istorică pentru AFC Câmpulung Muscel dacă va urca din Liga 3 în Liga 2, după cum a punctat Costin Lazăr la finalul întâlnirii din prima manșă a finalei de baraj.

AFC Câmpulung Muscel a triumfat în turul finalei barajului cu SCM Râmnicu Vâlcea

În penultimul act al barajului, clubul din Câmpulung Muscel a trecut de Vedița Colonești, cu 2-1 la general. În partida tur, de la Colonești, rezultatul a fost 0-0, iar în retur, după primele 90 de minute, scorul a fost 1-1. S-a intrat în prelungiri, iar AFC Câmpulung Muscel a dat lovitura în minutul 104.

Acum, în prima partidă a finalei, formația din Câmpulung a câștigat cu 2-1, prin golurile lui Petre Simon (minutul 48) și Elvis Ciaccio (minutul 87). De partea cealaltă, pentru învinșii din Vâlcea a punctat Bogdan Lăzărescu (minutul 51).

  • Primul 11 al AFC Câmpulung Muscel în turul cu SCM Râmnicu Vâlcea: M. Voicu – Andr. Stelea, Gîsă, Stănici, Serafim, Rob. Dumitrescu, P. Simon, Jenaru, Șt. Ghiță (cpt.), L. Stancu, Ciaccio
    Rezerve: D. Mihăescu – D. Popovici, Cacior, M. Ion, Șt. Coman, Ntamack, Rz. Lungu, Longher, Alima

Costin Lazăr vrea să scrie istorie, să promoveze AFC Câmpulung Muscel din Liga 3 în Liga 2

Pentru retur, Costin Lazăr vrea să vadă că jucătorii săi vor avea o prestație și mai bună decât cea arătată în tur, pentru că e sigur că întâlnirea va fi foarte dificilă și că nu e nimic jucat în urma primelor 90 de minute din finală.

(…) ”O să mă bucur după retur, deocamdată nu am realizat nimic! Mai avem un meci important în față, trebuie să muncim și mai mult și să avem și mai multă încredere! Important e ca jucătorii care vor intra să își facă treaba. A fost sărbătoare după victoria din tur, le mulțumim fanilor, am văzut că toată lumea s-a mobilizat, dar urmează al doilea meci, de la Vâlcea.

Va fi istorie dacă vom promova! Pentru mine ar fi ceva extraordinar, dar nu vreau să vorbesc acum de promovare. Vreau să mergem la Vâlcea și să ieșim învingători de pe terenul de acolo”, a spus Costin Lazăr, conform CLAR TV – Muscel.

Rezumatul partidei AFC Câmpulung Muscel – SCM Râmnicu Vâlcea și reacția lui Costin Lazăr:

Foto: AFC Câmpulung Muscel
Video: CLAR TV – Muscel

Andrei PASCU 04 Jun. 2024, 16:45 Liga 3
Pe aceeași temă