Adrian Popa a demisionat de la Flacăra Horezu, după trei ani și jumătate în care i-a fost jucător și antrenor. ”Sunt fericit că am reușit să formăm o echipă respectată în țară!”

Adrian MUJEA 20 Oct. 2020, 16:08 Liga 3
Adrian Popa a demisionat de la Flacăra Horezu, după trei ani și jumătate în care i-a fost jucător și antrenor. ”Sunt fericit că am reușit să formăm o echipă respectată în țară!”

După trei ani și jumătate petrecuți la Flacăra Horezu, jucătorul-antrenorul Adrian Popa (32 ani) a demisionat de la echipa care activează în Seria a 7-a Ligii 3. În acest timp, Popa a contribuit din plin la promovarea în Liga 3 și formarea unei echipe solide la acest nivel.

Adrian Popa a demisionat de la Flacăra Horezu: ”Am reușit să formăm o echipă respectată în toată țara”

Problemele financiare din acest an s-au resimțit însă din plin și mulți jucători valoroși au părăsit echipa din Horezu în vară. Declarațiile făcute de primarul Nicolae Sărdărescu după remiza de sâmbătă, 3-3 (2-0) cu Gilortul Târgu Cărbunești, în care critica nefolosirea unor jucători, l-au împins pe tânărul antrenor să ia această decizie de a demisiona.

”Azi am luat decizia de a pleca de la Flacăra Horezu! Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care au contribuit la succesul acestei echipe! Sunt născut în Horezu, iubesc foarte mult zona noastră și sunt fericit că alături de colegii mei și toți cei care au sprijinit fenomenul fotbalistic din Horezu am reușit să formăm o echipă respectată în toată țara! Au fost trei ani și jumătate în care Flacăra Horezu a învins în meciuri oficiale echipe ca Universitatea Craiova, FC Argeș, Pandurii Tg Jiu sau Turris Turnu Măgurele! Aceste rezultate vor rămâne cu siguranță în istoria acestei frumoase echipe și a fotbalului vâlcean! Împreună cu conducerea clubului am reușit să aducem la Horezu jucători extraordinari, de mare caracter, care au pus suflet pentru această echipă! Le mulțumesc colegilor mei din staff-ul tehnic, Cristi Munteanu și Gicu Deaconescu! De asemenea, vreau să le mulțumesc tuturor jucătorilor care au crezut în acest proiect frumos și au contribuit la rezultatele bune ale acestei echipe! Le mulțumesc suporterilor noștri minunați pentru susținerea extraordinară pe care am primit-o în toată această perioadă, atât echipa cât și eu!”, a fost mesajul lui Adrian Popa.

De asemenea, Marian Deaconescu, antrenorul care stătea pe bancă la jocuri, având licență, a demisionat și el.

Bunicul, unchiul și tatăl lui Adrian Popa au jucat la Flacăra

Adrian Popa a continuat cu succes tradiția familiei sale, după ce bunicul, unchiul și tatăl au evoluat și ei la Flacăra Horezu.

”În plan personal sunt fericit că am antrenat și jucat la echipa unde au jucat tatăl, unchiul și bunicul meu, ducând tradiția mai departe și reușind să contribui și eu cu o mică parte, la istoria acestei echipe! Îi mulțumesc domnului primar Sărdărescu pentru eforturile pe care le face pentru echipa de fotbal și pentru sprijinul acordat! De asemenea le mulțumesc domnilor Valentin Grigorescu și Mihai Spiridon pentru excelenta colaborare! Legat de motivele care m-au determinat să iau această decizie, prefer să le țin pentru mine și să rămânem cu lucrurile frumoase realizate în această perioadă!”, a anunțat Adrian Popa.

Popa își va continua activitatea la academia de copii și juniori din Horezu care îi poartă numele.

Ca antrenor, Adrian Popa are un bilanț excelent în meciurile oficiale: 62 victorii, 15 remize și 15 înfrângeri! Ca jucător, Popa a evoluat în 90 de jocuri oficiale pentru Flacăra, marcând 44 de goluri.

În acest sezon, după desfășurarea a șase etape în care a jucat de cinci ori, Flacăra Horezu ocupă locul 7 din 10 în Seria a 7-a a Ligii 3, cu 5 puncte. Echipa vâlceană a înregistrat următoarele rezultate în această ediție a Ligii 3: 2-2 la CSM Jiul Petroșani, 3-2 cu Viitorul Dăești, 0-1 la Măgura Cisnădie, 1-3 cu Viitorul Șelimbăr și 3-3 cu Gilortul Târgu Cărbunești. În etapa a 5-a are restanță cu Gaz Metan Mediaș 2. În Cupa României, echipa din Horezu a pierdut la debut în această ediție, 0-5 la Viitorul Dăești, în turul 2.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-6-13-meciuri-se-disputa-acum-trei-partide-au-si-fost-reprogramate-din-cauza-problemelor-cu-covid-19-19152712

Adrian MUJEA 20 Oct. 2020, 16:08 Liga 3
Pe aceeași temă