Adrian Popa a revenit asupra demisiei și va continua la Flacăra Horezu. Discuția care l-a făcut să se răzgândească

Adrian MUJEA 22 Oct. 2020, 15:15 Liga 3
Adrian Popa a revenit asupra demisiei și va continua la Flacăra Horezu. Discuția care l-a făcut să se răzgândească

După ce marți a demisionat de la Flacăra Horezu, ca urmare a nemulțumirilor legate de faptul că primarul Nicolae Sărdărescu l-a criticat în presa locală, antrenorul-jucător Adrian Popa a revenit asupra deciziei și va continua la echipa din Treapt.

Primarul din Horezu a declarat public după jocul cu Gilortul Târgu Cărbunești, scor 3-3 (2-0), din weekendul trecut, că echipa a căzut fizic și că pe bancă sunt jucători valoroși, care nu sunt introduși, fapt care l-a făcut pe Adrian Popa să demisioneze.

Avalanșa de insistențe ale jucătorilor și suporterilor l-au convins pe tânărul antrenor să continue la echipa din Horezu, pe care o pregătește de trei ani și jumătate.

Adrian Popa a revenit asupra deciziei de a demisiona de la Flacăra Horezu, după o discuție cu primarul

Ieri, primarul Nicolae Sărdărescu și Adrian Popa au avut o discuție, în urma căreia antrenorul a revenit, de azi, la antrenamentele echipei.

La Horezu va continua și Marian Deaconescu, antrenor posesor al licenței UEFA A, care stă pe bancă la jocurile echipei și care inițial demisionase la aflarea veștii că Adrian Popa părăsește echipa.

Lotul Flacărei pentru acest sezon este unul mult subțiat valoric, după ce în vară au plecat jucători ca Ciprian Dinu, Gueye Mansour sau Radu Georgescu, fiind compus în mare parte din juniori.

În acest sezon, după desfășurarea a șase etape în care a jucat de cinci ori, Flacăra Horezu ocupă locul 7 din 10 în Seria a 7-a a Ligii 3, cu 5 puncte. Echipa vâlceană a înregistrat următoarele rezultate în această ediție a Ligii 3: 2-2 la CSM Jiul Petroșani, 3-2 cu Viitorul Dăești, 0-1 la Măgura Cisnădie, 1-3 cu Viitorul Șelimbăr și 3-3 cu Gilortul Târgu Cărbunești. În etapa a 5-a are restanță cu Gaz Metan Mediaș 2. În Cupa României, echipa din Horezu a pierdut la debut în această ediție, 0-5 la Viitorul Dăești, în turul 2.

Următorul meci al echipei din Horezu are loc vineri, de la ora 15:00, la CSM Deva, ultima clasată din Seria a 7-a, jocul contând pentru etapa a 7-a.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/adrian-popa-a-demisionat-de-la-flacara-horezu-dupa-trei-ani-si-jumatate-in-care-i-a-fost-jucator-si-antrenor-sunt-fericit-ca-am-reusit-sa-formam-o-echipa-respectata-in-tara-19153323

Adrian MUJEA 22 Oct. 2020, 15:15 Liga 3
Pe aceeași temă