ACU Arad l-ar putea pierde pe Filaret

04 Aug. 2009, 11:27 Liga 3
ACU Arad l-ar putea pierde pe Filaret

 

Conducerea de la ACU așteaptă cu încredere ziua de joi, decisivă pentru gruparea din Aradul Nou. Atunci, la Federația Română de Fotbal se va lua o decizie în privința eșalonului în care va evolua echipa, intenția Getei Onu fiind de-a se juca tot în Liga a II-a.

 

Costel Bogoșel spune că în momentul în care se va anunța că echipa va juca în eșalonul doi, conducerea clubului e pregătită să suporte cheltuielile unor transferuri imediate a unor fotbaliști de valoare.

 

Până a se clarifica eșalonul în care va juca, ACU va disputa astăzi un nou joc de verificare. Gruparea arădeană va primi vizita echipei Lotus Felix, partida urmând a se disputat pe terenul Motorul din Aradul Nou.

 

Altfel, Richard Filaret spune că e pregătit de începerea campionatului, dar nu are siguranța la ce echipă va evolua. „M-am pregătit foarte bine alături de colegii de la ACU. Încă nu știu dacă voi rămâne la această echipă. Totul depinde de Sandu Ion. Dacă acesta mă direcționează la Gloria sau UTA nu am ce face. Voi vedea în următoarele zile”, a declarat talentatul fundaș arădean.

 

Ciprian Roșca va sta pe bancă?
Unul dintre cei mai experimentați fotbaliști din trupa lui Costel Bogoșel ar putea freca banca de rezerve în campionatul viitor. Cipri Roșca, după cum se cunoaște, a fost numit în funcția de director sportiv, și are multe alte sarcini, care-l împiedică să se antreneze la capacitate normală. În cazul în care conducerea clubului va reuși să-i pună la dispoziție antrenorului un lot numeros și valoros, atunci Cipri Roșca va sta pe banca de rezerve și se va concentra doar pe problemele organizatorice.

 

Articol scris de: Daniel Berar

04 Aug. 2009, 11:27 Liga 3
Pe aceeași temă