ACS Mediaș, achiziție din SuperLigă! Mutare importantă anunțată de clubul din Liga 3

Andrei PASCU 21 Sep. 2023, 16:34 Liga 3
ACS Mediaș, achiziție din SuperLigă! Mutare importantă anunțată de clubul din Liga 3

ACS Mediaș, componentă a Seriei 9 din Liga 3, a făcut o mutare importantă joi, 21 septembrie 2023, în vederea întăririi lotului, în primul sezon în divizia a treia după promovarea din Liga 4.

Echipa înființată după desființarea clubului Gaz Metan, pentru a duce mai departe fotbalul din Mediaș, a convins un jucător cu multe meciuri în SuperLiga României să semneze. Este vorba despre mijlocașul lateral Răzvan Trif, ultima dată sub contract cu Universitatea Cluj.

ACS Mediaș a semnat cu Răzvan Trif

Trif era sub contract cu clujenii de la începutul anului, dar plecarea s-a produs după numai jumătate de an. A acceptat să semneze cu clubul din Mediaș, el evoluând ani buni la desființata Gaz Metan Mediaș, pentru care a evoluat chiar și la echipele ”under” sau cea secundă.

Pentru fosta entitate din Mediaș a jucat în două perioade la seniori, iulie 2015 – septembrie 2017 și iunie 2018 – februarie 2021. Apoi, el a mai fost legitimat, pe lângă Universitatea Cluj, la Luceafărul Oradea și CS Mioveni.

Sezonul trecut, în SuperLiga României, a prins 14 meciuri în tricoul formației din Mioveni, de la care a plecat la începutul anului, când a fost transferat de Universitatea Cluj. În vârstă de 25 de ani, mijlocașul lateral nu a apucat să debuteze pentru Universitatea Cluj în jumătate de an!!

Trif are o promovare în prima ligă la activ, din Liga 2, cu Gaz Metan Mediaș, în vara lui 2016.

Bine ai venit, Răzvan Trif!

Istoria fotbalului medieșean trebuie rescrisă alături de oameni care o cunosc, care au pus suflet în fotbalul din Mediaș și care s-au dezvoltat odată cu proiectele fotbalistice de aici. Acum, a sosit momentul să întoarcă sprijinul primit aici la Mediaș și să se întoarcă” acasă” spunem noi, într-un moment de reconstrucție a sportului rege din Mediaș.

Începând de astăzi Răzvan Trif este noul jucător al echipei antrenate de Mihai Ianc, iar experiența acestuia cu siguranță ne va duce mai aproape de atingerea obiectivelor propuse.

Născut pe data de 9 octombrie 1997, Răzvan Trif a îmbrăcat tricoul unor echipe importante din fotbalul românesc, cum ar fi Gaz Metan Mediaș, Luceafărul Oradea, CS Mioveni, Universitstea Cluj, bifând 100 de prezențe pe prima scena fotbalistică a țării și 36 de jocuri în liga secundă.

Răzvan Trif este un jucător care poate evolua pe mai multe posturi, iar aducerea lui la ACS Mediaș nu face nimic altceva decât să-i motiveze pe colegii mai tineri pentru care ani la rând a fost un exemplu”, a anunțat Gaz Metan Mediaș.

  • După startul sezonului de Liga 3, ACS Mediaș a împrumutat doi jucători din Liga 1, de la FC Hermannstadt, pe atacantul Bogdan Rotar (21 de ani) și pe mijlocașul Emanuel Baba.

ACS Mediaş, locul 6 în Seria 9 a Ligii 3

ACS Mediaş face parte din Seria 9 a Ligii 3, iar în etapa a 5-a va întâlni, pe teren advers, CS Universitar din Alba Iulia. În acest timp, chiar dacă s-au scurs cinci runde, încă din prima etapă de Liga 3 din acest sezon pe banca echipei ACS Mediaș a stat Mihai Ianc, care a dat indicații de la marginea terenului. Echipa din Mediaș a întâlnit, acasă, CSM Unirea Alba Iulia, și a bifat un rezultat de egalitate, scor 0-0.

Apoi, ACS Mediaș a mai înregistrat următoarele rezultate în Liga 3: 1-2 cu Metalurgistul Cugir (deplasare), 1-0 cu  Avântul Reghin (acasă), 2-1 cu ACS Târgu Mureş (acasă).

Acum, ACS Mediaș se află pe locul 6, cu 7 puncte. Locul 1 e ocupat de Unirea Ungheni, cu 10 puncte după patru meciuri.

Foto principal: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/liga-3/antrenor-nou-la-u-craiova-2-echipa-din-liga-3-19285654

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-primei-etape-a-grupelor-cupei-romaniei-toate-meciurile-vor-fi-transmise-la-tv-sau-pe-frf-tv-19285639

https://liga2.prosport.ro/liga-3/antrenor-nou-la-jiul-petrosani-19285620

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cazul-sporting-rosiori-valentin-neaga-dezvaluiri-despre-echipa-19285497

Andrei PASCU 21 Sep. 2023, 16:34 Liga 3
Pe aceeași temă