”U” Cluj a zdrobit Sănătatea Cluj, dar Erik Lincar a surprins: ”Sincer, de la Cupa României nu îmi doresc nimic.” Anunț important despre revenirea pe Cluj Arena

Răzvan STÎNGĂ 26 Aug. 2021, 14:09 Cupa României

Universitatea Cluj nu a avut emoții în Faza a 3-a a Cupei României. A trecut ușor de echipa Sănătatea Cluj, din Liga 3, cu scorul de 4-0, într-un meci desfășura la Jucu.

Chiar dacă Erik Lincar a trimis pe teren și jucători care au evoluat mai puțin, formația ”studenților” a marcat un gol în prima repriză, iar după pauză a mai punctat de alte trei ori.

Iaser Țurcan a deschis scorul în minutul 37 cu o super-execuție, stabilind astfel și rezultatul primelor 45 de minute, iar în partea secundă și-au trecut numele pe lista marcatorilor și Alexandru Boiciuc (62), Tudor Vomir (81), Andrei Blejdea (83 – penalty).

Referitor la interviul acordat de Erik Lincar la finalul partidei jucate la Jucu, acesta a afirmat că a fost mai încântat de partea secundă.

Erik Lincar nu e interesat de Cupa României: ”Sincer, nu îmi doresc nimic” 

A scos în evidență și alte aspecte care nu i-au plăcut, anume că anumiți jucători nu au reușit, încă, să se pună la punct cu condiția fizică și că vrea mai mult din partea lor. Lincar a surprins cu una din afirmații, anume că pentru el Cupa României nu are mare importanță în acest sezon, dorind neapărat accederea în play-off-ul Ligii a 2-a, după care promovarea.

”Este o victorie, o calificare, avem un lot numeros, trebuie să dăm șansă tuturor să joace. Poate mi-aș fi dorit să jucăm marți, pentru că ne așteaptă un joc foarte greu sâmbătă. Până la urmă, obiectivul nostru este campionatul și să facem cât mai multe puncte să ne calificăm în play-off.

A fost o a doua repriză bună, dar aștept să văd altă atitudine, altă determinare la jocul de sâmbătă. Să sperăm că o să fie mult mai bună și să fim mai concentrați decât am fost la Iași.

Fotbalul trebuie să îl joci cu pasiune, cu plăcere, cu zâmbetul pe buze. Mai sunt câțiva jucători care își intră mai greu în ritm, dar sper ca pe viitor să ajungă la un nivel bun.

(N.r. – Referitor la fanii veniți lângă gardul terenului) Așa a fost tot timpul în Cupa României. Și când jucam, când eram în Cupa României, se adunau 2.000 – 3.000 de spectatori. E o sărbătoare pentru o cumună, pentru un oraș mai mic. Apreciem că a venit lumea la meci, chiar ne-a aplaudat.

Sincer, de la Cupa României nu îmi doresc nimic. Îmi doresc doar să intrăm în play-off și să promovăm. Cupa e ceva secundar acum, dar e adevărat că și în următoarea fază vom juca și vom vrea să câștigăm”, a declarat Erik Lincar la finalul jocului.

  • Universitatea Cluj a început partida cu Sănătatea Cluj în formula: Gorcea – M. Ciobanu, Vomir, Dican (cpt), Taub – Țurcan, Novac – Tescan, Vl. Moraru, Nic. Pîrvulescu – Boiciuc. Au mai jucat: Gîț, Balgiu, Blejdea, Hofman și Voinea. Rezerve neutilizate: Micle – M. Morar, Gugu, Mitrea.

”U” Cluj revine pe Cluj Arena în octombrie! 

Erik Lincar a oferit și câteva informații în ceea ce privește revenirea Universității Cluj pe Cluj Arena. Dat fiind faptul că pe stadion se va organiza festivalul Untold în perioada 9-12 septembrie, gazonul va fi schimbat. Astfel, întoarcerea ardelenilor pe arena proprie se va petrece aproape de jumătatea lunii octombrie.

Dacă informațiile lui Lincar se vor concretiza, atunci Universitatea Cluj se va întoarce pe Cluj Arena în weekend-ul 22-23 octombrie, în etapa a 11-a, cu Unirea Dej.

Asta înseamnă că meciurile de acasă cu Metaloglobus (etapa 5), Viitorul Pandurii (etapa 7) și Unirea Slobozia (etapa 9) vor fi desfășurate pe un alt stadion. Cel mai probabil pe arena Luceafărul din Sânmartin, unde se știe că va juca contra celor de la Metaloglobus și Viitorul Pandurii.

”Ce pot să spun? Am înțeles că se va prelungi perioada de pribegie. Ne vom întoarce după perioada de 11-12 octombrie. Nu pot să spun că e un avantaj deloc. Ne-am simțit bine pe Cluj Arena și ne dorim să ajungem acolo, din nou, cât mai repede”, a mai spus Erik Lincar.

Următorul meci al Universității Cluj, în Liga 2, în etapa a 5-a, este programat sâmbătă de la ora 12:30, când va juca acasă cu Metaloglobus.

Rezumatul partidei Sănătatea Cluj – ”U” Cluj:

Foto și video: Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-pleaca-din-nou-de-pe-cluj-arena-din-cauza-festivalului-untold-unde-va-juca-cel-putin-meciul-de-acasa-cu-metaloglobus-si-revolta-celor-de-la-sanatatea-cluj-19197315

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-albert-stahl-sanse-infime-sa-continue-la-astra-doua-cluburi-cu-start-bun-in-liga-1-se-lupta-pentru-semnatura-extremei-dupa-ce-suma-de-transfer-a-scazut-19197607

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iesenii-au-prins-gustul-victoriei-si-tintesc-al-doilea-succes-consecutiv-pe-bega-costel-enache-mergem-sa-castigam-la-timisoara-19197603

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-semnat-cu-un-atacant-bosniac-de-aproape-2-metri-senad-jarov-a-evoluat-pana-acum-in-slovacia-slovenia-si-danemarca-19197590

Răzvan STÎNGĂ 26 Aug. 2021, 14:09 Cupa României
Pe aceeași temă