Momente de panică la Cluj. Portarul Robert Mikloș, făcut groggy la meciul cu CFR Cluj de Mistrati. Jucătorii Dumbrăviței au făcut semne disperate către medici

În loc să fie meciul carierei sale de până acum, jocul cu campioana CFR Cluj a devenit unul de coșmar pentru Robert Mikloș (23 de ani), portarul echipei CSC Dumbrăvița. Și nu fiindcă a gafat sau a primit multe goluri de la trupa clujeană, ci pentru că a fost lovit violent, și-a pierdut cunoștința și a fost transportat la spital.

La o banală fază de atac a CFR-ului, goalkeeperul a fost lovit cu capul în tâmpla stângă de către Hammershoy-Mistrati, iar, ulterior, a fost scos cu ambulanța de pe teren și dus la spital! Meciul a fost oprit șase minute, perioadă în care cei prezenți la stadionul CFR ”Dr. Constantin Rădulescu” s-au temut de o tragedie!

UPDATE: CSC Dumbrăvița informează că portarul ei, Robert Mikloș a ajuns la spital și este conștient: Portarul nostru, Robert Mikloș, a ajuns la un spital din Cluj. E conștient, răspunde la întrebări, iar acum este evaluat mai amănunțit de medici.” Ulterior, la ora 19:45, clubul timișean a precizat: ”Starea lui Robi e stabilă. În acest moment nu sunt motive de îngrijorare, dar este ținut în continuare sub observație medicală și i se fac investigații suplimentare.”

Comoție pentru Robert Mikloș în meciul cu CFR Cluj

În minutul 35 al partidei de la Cluj-Napoca, în urma unei centrări din dreapta, Hammershoy-Mistrati, cu fața spre poartă, l-a lovit cu capul îl zona tâmplei pe Mikloș, goalkeeperul Dumbrăviței fiind primul la minge, pe care o avea deja în mâini.

Mikloș a picat lat pe gazon și a rămas inconștient, iar pe teren au fost momente de panică, mai ales după ce toți coechipierii prezenți acolo au început să facă semne disperate către marginea terenului, să intervină echipa medicală cât mai repede.

Echipele medicale au intervenit în cele din urmă, iar la fața locului a ajuns în scurt timp și ambulanța. După mai multe momente de suspans, portarului i-a fost pus guler cervical, a fost urcat pe targă și introdus în ambulanță. În momentul în care a fost introdus în ambulanță, Mikloș a fost aplaudat de public.

El a fost transportat la spital pentru investigații medicale, în stare de conștiență.

La pauză scorul între CSC Dumbrăvița și CFR Cluj a fost unul de egalitate, 0-0. Arbitrul Robert Avram nu a dictat nici măcar cartonaș galben pentru Hammershoy-Mistrati, deși se putea acorda inclusiv cel roșu.

Mikloș a fost scos de pe teren în aplauze. Ciui a debutat la Dumbrăvița

Meciul s-a reluat după șase minute, cu Alexandru Ciui în locul lui Robert Mikloș în poarta Dumbrăviței. Până la faza accidentării, Mikloș a avut două intervenții în care a evitat golul, în fața lui Brucic (25) și mai ales în cea a lui Deac (30).

Ciui, aflat la debut pentru Dumbrăvița în acest sezon, este ”bine făcut”, având un fizic deloc demn de o echipă profesionistă

Robert Mikloș (23 de ani), fost în trecut și la Ripensia, dar pentru care nu a apucat să joace în Liga 2, a evoluat în acest sezon de Liga 2 în patru meciuri, cu Unirea Slobozia (2-4), Minaur Baia Mare (4-3), FK Miercurea Ciuc (0-3) și Poli Iași (0-3).

Mikloș este rezerva lui Cătălin Trifon (23 de ani, 9 meciuri), accidentat. Alexandru Ciui (28 de ani) s-a aflat la debut în acest sezon pentru Dumbrăvița, fie că vorbim despre campionat sau Cupă.

Cătălin Trifon, de asemenea indisponibil

În runda anterioară din Grupa C a Cupei României, Cătălin Trifon a fost lovit în meciul cu Rapid și a stat în campionat.

Portarul e și acum accidentat, după ce revenise, dar a suferit o luxație la deget.

Dumbrăvița a mai rămas doar cu Alexandru Ciui portar senior, cel care a și intrat în locul lui Mikloș. Ciui este și antrenor cu portarii la echipă. Echipa va putea conta doar pe el la meciul cu Dinamo, dacă nu își revine Trifon!

În urma loviturii primite în meciul cu CFR, care i-a adus o comoție, Mikloș, în cazul în care nu a pățit altceva mai grav, ca de exemplu vreo fisură, nu va avea acceptul medicilor să joace prea repede pentru Dumbrăvița. El va trebui să facă o pauză de la sport de câteva zile.

Dumbrăvița joacă duminică, de la ora 11:00, la Giurgiu, cu Dinamo, în etapa a 14-a a Ligii 2.

Foto: capturi foto DigiSport și Flaviu Buboi (Sport Pictures)

 

 

 

Pe aceeași temă