Jiul Petroșani, meciul ultimilor ani! Antrenorul George Zima crede într-o surpriză și în eliminarea echipei SC Oțelul din Cupa României: ”Suntem într-un moment istoric, putem merge în grupe”

Andrei PASCU 25 Sep. 2022, 17:53 Cupa României
Jiul Petroșani, meciul ultimilor ani! Antrenorul George Zima crede într-o surpriză și în eliminarea echipei SC Oțelul din Cupa României: ”Suntem într-un moment istoric, putem merge în grupe”

Jiul Petroșani speră să facă surpriza în play-off-ul Cupei României și să meargă în faza grupelor. Formația din Liga 3 are încredere că poate elimina SC Oțelul și să aducă la Petroșani echipe din SuperLiga României, detaliu recunoscut de antrenorul George Zima.

”Principalul” clubului clasat pe locul 3 în Seria 7 a Ligii 3 a vorbit despre duelul cu echipa pregătită de Dorinel Munteanu, programată miercuri, 28 septembrie, de la ora 16:00. Are încredere că jucătorii pot face surpriza și pot merge mai departe, chiar dacă în turul 3 au trecut abia în reprizele adiționale de CSM Deva, scor 3-0.

Jiul Petroșani, pregătită să învingă SC Oțelul și să ajungă în grupele din Cupa României 

George Zima vrea ca pe arena din Petroșani să vină cât mai mulți fani, mai mulți decât sunt în medie la partidele din Liga 3, lucru în mod cert realizabil, ținând cont de numele SC Oțelul, numele antrenorului gălățenilor, dar și a câtorva jucători cunoscuți pe care nou-promovata din Liga 2 îi are în lot.

Fac un apel special la suporteri, mereu au fost alături de noi, am reușit să jucăm cu 800-1.000 de spectatori. Avem foarte mare nevoie de ei la meciurile de campionat, dar miercuri e un joc special. Suntem într-un moment istoric, în care, cu o mică minune, putem să intrăm în grupele Cupei României și să aducem echipe de Liga 1 la Petroșani.

Îi rog pe fani să vină, avem foarte mare nevoie de ei și sper să înțeleagă că eu m-am atașat de acest club și sunt dispus să fac un efort uman, financiar, tot ce trebuie pentru acest club. Îi rog să vină alături de noi. Avem mare nevoie de ei”, a declarat George Zima înaintea partidei cu SC Oțelul.

Jiul Petroșani, pe podium în Seria 7 a Ligii 3. SC Oțelul e liderul din Liga 2

După cinci etape în Liga 3, Jiul Petroșani e pe locul 3 în Seria 7, cu 10 puncte, având doar un eșec până acum, trei victorii și o remiză. În etapa a 5-a, Jiul Petroșani a dispus cu 2-1 de Progresul Ezeriş în deplasare.

SC Oțelul este pe locul 1 în Liga 2, cu 15 puncte acumulate în urma a patru victorii și trei rezultate de egalitate. În play-off-ul Cupei României, gălățenii au ajuns în urma succesului contra echipei Viitorul Ianca, scor 3-1.

Foto și video: Jiul Petroșani

 

 

 

 

Andrei PASCU 25 Sep. 2022, 17:53 Cupa României
Pe aceeași temă