FK Csikszereda va întâlni UTA în 16-imile Cupei României, iar Valentin Suciu dă vina pe ghinion. Antrenorul speră însă să răzbune scorul de 0-6 din februarie: ”Nu ne predăm”

Răzvan STÎNGĂ 09 Nov. 2020, 17:57 Cupa României
FK Csikszereda va întâlni UTA în 16-imile Cupei României, iar Valentin Suciu dă vina pe ghinion. Antrenorul speră însă să răzbune scorul de 0-6 din februarie: ”Nu ne predăm”

FK Csikszereda a fost prezentă în urne luni, la tragerea la sorți pentru stabilirea 16-imilor din Cupa României. Echipa din Miercurea Ciuc a fost împerecheată cu o echipă din Liga 1, UTA, pe care sezonul trecut a avut-o adversară în Liga 2. Antrenorul Valentin Suciu a prefațat partida.

Nu a fost foarte mulțumit de tragere, considerând că FK Csikszereda putea avea mai multă șansă și să pice cu o echipă în fața căreia raportul de forțe să fie unul mai apropiat. Suciu a declarat încă de pe acum că echipa lui nu pornește cu prima șansă, iar arădenii sunt favoriți la calificarea în 8-imi.

Valentin Suciu: ”Meciurile din Cupă produc întotdeauna surprize” 

Antrenorul ciucanilor vrea însă să producă surpriza și să meargă mai departe în Cupa României. Speră ca jucătorii care au fost sezonul trecut la echipă să se motiveze suplimentar și să răzbune ultimul rezultat înregistrat între cele două. La începutul acestui an, UTA a câștigat la Miercurea Ciuc cu un scor de tenis, 6-0.

Am fi putut cădea cu un adversar mai ușor. În mod clar Arad este echipa favorită, dar, totuși, avem o mică șansă, nu vom intra pe teren să ne predăm. Laszlo Balint cunoaște bine echipa noastră și jucătorii, pentru că am fost adversari sezonul trecut. După înfrângerea suferită în primăvară, sper ca jucătorii mei, în special cei care au jucat atunci, vor fi motivați să-mi arate că pot mai mult decât au demonstrat atunci. Meciurile din Cupă produc întotdeauna surprize”, a declarat Valentin Suciu pentru FK Csikszereda.

FK Csikszereda, fără victorie în ultimele două etape din Liga 2 

FK Csikszereda e pe locul 15 în Liga 2, cu 11 puncte în nouă meciuri. În ultimele cinci partide a înregistrat două victorii, un egal și două înfrângeri. În runda a 11-a a făcut 0-0 pe teren advers cu Turris Oltul.

De partea cealaltă, UTA are un prim sezon bun în Liga 1. E pe locul 7, cu 14 puncte în nouă meciuri, înregistrând până acum doar un eșec. Arădenii sunt la un punct de locul 6, care va duce în play-off, ocupat acum de Viitorul Constanța.

Foto: George Ilinca/ Sport Pictures și FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/tragerea-la-sorti-a-meciurilor-16-imilor-cupei-romaniei-are-loc-astazi-de-la-ora-1530-in-aceasta-faza-a-competitiei-sunt-16-echipe-din-liga-1-12-din-liga-2-si-4-din-liga-3-19156771

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-11-doar-cinci-meciuri-se-joaca-de-la-ora-1100-dupa-ce-doua-au-fost-amanate-de-la-ora-1200-se-joaca-derby-ul-asu-poli-fc-u-craiova-19156349

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbalul-continua-ministerul-sportului-nu-ia-in-calcul-intreruperea-campionatelor-dupa-cresterea-cazurilor-de-covid-19-ionut-stroe-nu-vor-fi-blocaje-in-ceea-ce-priveste-competitiile-sport-19155921

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Nov. 2020, 17:57 Cupa României
Pe aceeași temă