VIDEO! Sporting, eliminată din Cupă la Dorohoi după un meci cu cântec

16 Aug. 2012, 15:08 Faza națională
VIDEO! Sporting, eliminată din Cupă la Dorohoi** după un meci cu cântec

Sporting a fost eliminată din Cupa României în urma eșecului cu scorul de 3-1, după prelungiri, înregistrat ieri la Dorohoi. Sucevenii au început mult mai bine jocul și după ce Ferariu a luat la țintă bara porții adverse din lovitură liberă, Apetri a deschis scorul în minutul 30, dintr-un penalty comis de Rohețki.

Cursul jocului avea să se schimbe rapid împotriva alb-verzilor. Mai întâi Oniu a fost eliminat ușor de pe teren, pentru cumul de cartonașe galbene, iar imediat, în minutul 40, gazdele au restabilit egalitatea prin Pavăl.

Prima repriză s-a încheiat însă cu o altă mare ratare a celor de la Sporting, Căinari lovind și el bara după ce a trecut în viteză de trei adversari. Cu un om în minus pe teren, sucevenii au rămas periculoși în atac și în doua repriză, numai că golul înscris de Bîgu a fost anulat de arbitru pe motiv de ofsaid.

GALERIE FOTO DE LA MECI

Efortul suplimentar depus în timpul regulamentar avea însă să-i coste pe suceveni în reprizele de prelungiri. Mai întâi Porfireanu i-a adus pe dorohoieni în avantaj printr-un gol marcat în minutul 95, pentru ca Bordeianu să stabilească scorul final în minutul 115, dintr-un penalty controversat.

„După acest joc mi s-a întărit ideea că la Dorohoi e paradisul arbitrilor, o delegare la un meci aici fiind echivalentă cu câștigarea potului cel mare la loto”, s-a limitat să declare după meci antrenorul sucevenilor, Claudiu Sevaciuc.

Sporting: Hânțescu – Oniu, Kuruc, Ferariu, Pantea – Azaharioaei, Filip, Apetri, Căinari – Buziuc, Guriță. Au mai intrat Păiuș, Bîgu, Strugariu, Nechitoaia.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Foto și video: Gazeta de Suceava

16 Aug. 2012, 15:08 Faza națională
Pe aceeași temă