Victoria așteptată să descătușeze: „Suntem o echipă mică, facem tot ce putem”

Mihai Andries 10 Sep. 2014, 16:11 Faza națională
Victoria așteptată să descătușeze:**

Aseară, trupa din Pîncota a reușit un nou meci memorabil împotriva celor de la Poli Timișoara. Iritați startul de campionat, Șoimii au revenit incredibil de la 0-2 și au scos, din nou, echipa de pe Bega din Cupa României. Tabăra din Podgorie speră că victoria are darul să conducă și la primul succes din liga secundă. Sâmbătă dimineață, pe arena din orașul condus de Iosif Retter, președintele de onoare al echipei, sosește FC Bihor.

„Suntem pe două fronturi, avem un an greu, impactul cu divizia B e foarte greu. Nu suntem prima sau ultima echipă care a promovat, suntem o echipă mică dintr-un oraș mic al Aradului și încercăm să facem ce putem. Încercăm să aducem ce jucători putem, să reuscităm anumiți jucători, am schimbat mult în primul unsprezece pentru că am încredere în toți jucătorii de la Șoimii Pîncota. Și probabil că la jocul cu Bihorul o să mai schimb 6 fotbaliști. Ne așteaptă un joc greu, sper să-l tranșăm în favoarea noastră”, a zis antrenorul Dan Cuedan.

„Înaintea meciului, am spus că batem 3-2. La 0-2, mai speram la prelungim. Mi-am permis să-mi iau o vacanță scurtă săptămâna trecută, de 4 zile, au apărut și unele probleme pe care nu le-am luat în calcul, dar suntem o echipă care știe să treacă peste toate. În două-trei zile sperăm să rezolvăm absolut toate neajunsurile. Acum ne dorim să ducem și în campionat prima victorie”, l-a completat președintele Pavel Piroș.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 10 Sep. 2014, 16:11 Faza națională
Pe aceeași temă