„Lupac a uitat să cheme salvarea”

12 Sep. 2012, 17:59 Faza națională
„Lupac a uitat** să cheme salvarea

Damila a ajuns fără să joace în șaisprezecimile de finală ale Cupei României la Fotbal, după ce echipajul ambulanței care trebuia să asigure asistența medicală la partida de la Lupac a întârziat peste timpul regulamentar.

Deși au mers cu autocarul 7 ore, vâlcenii de la Damila nu au mai jucat marți la Lupac, cu echipa care evoluează în Liga a IV-a din județul Caraș-Severin), câștigând la masa verde. Conform gazdelor, ambulanța a fost nevoită să intervină la un incendiu, acordând primul ajutor în cazul a două victime care leșinaseră după ce propria lor locuință fusese cuprinsă de flăcări, ambulanța întârziind la meci aproximativ 25 de minute. Reșițenii au acuzat faptul că măciucanii nu au dorit să mai joace, în momentul revenirii ambulanței, însă regulamentul este clar, arbitrii fiind obligați să nu mai înceapă jocul în cazul în care ambulanța întârzie.

„Noi am făcut o deplasare de 400 km, am mers 7 ore cu autocarul și Voința nu a fost în stare nici măcar să asigure asistența medicală. Am trecut pe lângă incendiu cu o oră înainte să înceapă jocul, nu era nicio victimă, nicio ambulanță acolo, doar pompierii. Când i-a întrebat observatorul de ambulanță, s-au scăpat și au spus că au uitat să o cheme. Chiar dacă ambulanța era la incendiu, aveau obligația să cheme alta de la spital. Oricum, tot gazdele au plecat primele de pe teren, noi am rămas la încălzire până ce arbitrii au încheiat raportul de joc, apoi, normal, am plecat, jocul nu se mai putea relua” a spus directorul sportiv al Damilei, Bogdan Medrea.

Articol scris de Adi GEORGESCU

12 Sep. 2012, 17:59 Faza națională
Pe aceeași temă