Cristescu: „Am avut mână bună cu Moldovan!

Mihai Andries 27 Sep. 2013, 03:04 Faza națională
Cristescu:

Rapid s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (3-0), pe Ceahlăul Piatra Neamț, în 16-imile competiției,iar Nicolae Cristescu se felicită pentru aducerea lui Viorel Moldovan pe banca echipei. „A fost o victorie 100% meritată, chiar dacă am primit acel gol care rar se vede pe un teren de fotbal, puteam să mai înscriem de câteva ori”, a spus Cristescu la Dolce Sport.

„Am avut mână bună cu Moldovan”

„Am avut mână bună cu Viorel Moldovan, am insistat mult să vină el, dar este meritul lui Adrian Zamfir pentru că l-a convins. De la meci la meci se va vedea tot mai bine mâna lui Moldovan, echipa este din ce în ce mai omogenă, am făcut și câteva transferuri… Obiectivul rămâne promovarea în prima ligă”, a mai spus patronul Rapidului.

„Poate să vină și Steaua, sper să mergem cât mai departe în Cupă”

„Sper să mergem cât mai departe în Cupă. Mi-e indiferent cu cine picăm în turul următoar, poate să fie și Steaua, noi vom juca oriunde la victorie”, a declarat Cristescu

Golurile învingătorilor au fost marcate de Martin ’13, Ciolacu ’26 și Doman ’35. Pentru Ceahlăul a înscris Dică, în minutul 70, iar la meci au asistat aproximativ 4.500 de spectatori. Pe parcursul reprizei secunde, suporterii de la tribuna a doua și de la peluze au scandat injurii la adresa Federației Române de Fotbal și a președintelui forului, Mircea Sandu.

 

Foto de Răzvan LUPICĂ‚
 

Mihai Andries 27 Sep. 2013, 03:04 Faza națională
Pe aceeași temă