Brașoveanu: „Arbitrajul nu a fost ostil, ci unul presărat cu greșeli”

Mihai Andries 13 Sep. 2013, 08:25 Faza națională
Brașoveanu:**

Auraș Brașoveanu a ținut să aducă niște lămuriri după ce tehnicianul băcăuanilor Viorel Tănase a declarat în presa locală că a pregătit meciul luând în calcul un arbitraj ostil. Oficialul Dunării Galați s-a declarat surprins de cele spuse de Tănase, cu atât mai mult cu arbitrajul a fost unul presărat cu greșeli de ambele părți și nicidecum într-o singură direcție.

„Nu cred că s-a pus problema unui arbitraj ostil echipei băcăuane. Într-adevăr, faza pe care o incriminează legată de acel henț la Șomodean, a fost. Dar uită să spună și de hențul în careu al lui Miron; a fost cam aceeași fază, a vrut să o lase să curgă și a luat-o cu mâna și nu s-a dat penalty. Aia a uitat să spună Viorel. Incriminează o fază, dar uită să spună de alta. Asta ca să nu mai spun că uită de câte ori centralul a fluierat prost și pentru o echipă și pentru alta. Deci arbitrul a greșit și nu a fost rău intenționat. a precizat Brașoveanu

„Nu i-a contestat nimeni victoria lui Tase, cu toate că lucrurile nu au stat așa cum s-a relatat pe ziarele din Bacău. Arbitrajul nu a fost nicidecum ostil, ci a fost unul presărat cu greșeli, atât într-o parte, cât și în alta, împărțite în mod egal. Eu înțeleg că a fost presiune pe umerii săi după acel meci cu Clinceni, în care echipa a jucat bine, dar știți cum se întâmplă când apare pragmatismul. Însă să nu spună că a avut arbitraj ostil în meciul cu Dunărea.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 13 Sep. 2013, 08:25 Faza națională
Pe aceeași temă