Dumbrava Gâlgău, mai ceva ca Foresta Fălticeni!

Marius ANGHEL 01 Nov. 2012, 15:23 Faza județeană
Dumbrava Gâlgău,** mai ceva ca Foresta Fălticeni!

Sălăjenii au intrat în istoria fotbalului românesc, după ce au revenit de la 0 – 3 și a înscris 9 goluri consecutive fără să mai primească vreo unul!

Minunile din fotbal se întâmplă și prin Liga a IV-a din Sălaj. Iar cel mai bun exemplu a avut loc duminică pe Gâlgău Arena, acolo unde s-au întâlnit două echipe tari din Liga a IV-a Sălaj, Dumbrava Gâlgău și AS Chieșd. Oaspeții au început ca din pușcă meciul și după 25 de minute, tabela arăta un surprinzător 0 – 3.

Nu ar fi mirat pe nimeni, dacă AS Chieșd ar mai fi marcat de 4 – 5 ori, de vreme ce gruparea condusă de primarul Ioan Cătană a ratat o sumedenie de ocazii. Dar să nu uităm de ce „sportul rege” e atât de frumos. Pentru că lucrurile pot lua o întorsătură când nu te aștepți. Așa s-a întâmplat și la Gâlgău Almașului, iar Dumbrava a înscris de trei ori până la pauză și a restabilit egalitatea.

Mai multe detalii pe Sportul Sălăjean

Un asemenea meci a avut loc zilele trecute, totuși la un nivel mult mai înalt în Cupa Ligii Angliei. Reading a condus Arsenal cu 4 – 0, dar „tunarii” au revenit și au restabilit egalitatea 4 – 4, trimițând meciul în prelungiri. Arsenal a preluat conducerea, dar din nou Reading a restabilit egalitatea, ca în prelungirile prelungirilor, trupa lui Arsene Wenger să mai înscrie de două ori, pentru 7 – 5!

Revenind pe meleagurile noastră, suntem siguri că, AS Chieșd nu va putea uita acest eșec, precum nici Dinamo nu a uitat eșecul cu Foresta Fălticeni, din sezonul 2000-2001, când „alb roșii” au condus cu 4 – 0 în minutul 60, dar scorul final a consfințit o victorie fabuloasă a moldovenilor, scor 4 – 5!

Marius ANGHEL 01 Nov. 2012, 15:23 Faza județeană
Pe aceeași temă