Dinamo, dezavantajată în partida cu ”FC U” Craiova din Cupa României? Vasile Buhăescu, de părere că golul său trebuia validat: ”Așa s-a văzut din teren”

Răzvan STÎNGĂ 19 Oct. 2022, 14:43 Cupa României

Dinamo a luptat de la egal la egal cu U Craiova 1948 SA, în prima etapă a fazei grupelor de Cupa României. ”Câinii” au avut ocaziile lor, dar au avut și noroc la anumite șanse ale oltenilor, care n-au nimerit ținta din poziții bune. Însă, Dinamo a avut ratarea meciului de la Giurgiu.

Reacția lui Vasile Buhăescu, după ce Dinamo a remizat cu ”FC U” Craiova în Cupa României. Jucătorul, încântat de prestația ”câinilor”

De departe, o fază controversată și contestată a fost cea venită pe finalul primei reprize, când un balon trimis de Vasile Buhăescu, în minutul 43, a fost respins de Andre Duarte de pe linia porții sau chiar după ce a trecut linia porții. Reluările nu au fost, însă, foarte clare și nu se poate spune poziția exactă din care a fost respinsă mingea.

S-a terminat 0-0, fiecare echipă a luat câte un punct, dar Vasile Buhăescu a declarat la finalul duelului, la interviuri, că, din câte s-a văzut de pe teren, a fost gol valabil neacordat pentru Dinamo.

Vasile Buhăescu, despre faza care putea decide Dinamo – ”FC U” Craiova: ”Anumiți colegi spun că a fost gol, din teren așa s-a văzut”

Elevul lui Ovidiu Burcă a făcut și analiza partidei per total și a declarat că modul în care a jucat Dinamo l-a mulțumit.

Pentru noi e un rezultat bun, după un joc destul de bun, am jucat de la egal la egal cu o echipă de Liga 1. Am avut ocazii bune, am fost și eu aproape de gol. Mi s-a părut că mingea a intrat în poartă. Eu zic că am făcut un joc destul de bun, cu o echipă de Liga 1.

E un punct de plecare, e mai bine pentru noi față de începutul campionatului. Cu siguranță acest egal cred că ne dă încredere și mai mare pentru meciurile care urmează.

Am fost ambițioși, trebuie să câștigăm fiecare meci, chiar și cu echipe de Liga 1 și nu am fost departe să învingem Craiova acum. Mie nu mi s-a părut diferență între echipe din teren, fără lipsă de modestie.

(N.r. – Dacă șutul său a trecut sau nu linia porții) Anumiți colegi spun că a fost gol, din teren s-a văzut gol, dar nu știu”, a spus Vasile Buhăescu, conform DigiSport.

Dinamo, cinci meciuri la rând fără înfrângere. Vasile Buhăescu: ”Trebuie să jucăm cât mai bine”

Vasile Buhăescu este încântat că Dinamo a ajuns la cinci meciuri la rând fără înfrângere în toate competițiile, în două partide de Cupa României (1-0 cu Viitorul Pandurii și 0-0 cu U Craiova 1948 SA) și trei de Liga 2 (1-0 cu Unirea Slobozia, 1-1 cu Minaur Baia Mare și 1-0 cu Ripensia).

E important pentru moral acest egal, pentru jocurile din campionat și trebuie să jucăm cât mai bine, să câștigăm meciuri în Liga 2. Orice meci e important pentru noi, a fost și o nostalgie duelul cu Craiova, vrei să joci cu cei mai buni, să ai suporteri mulți în tribune.

Le mulțumim că au fost atâția în tribune, a fost marți, ora 21:00 și tot au venit. Am jucat și la Giurgiu”, a mai spus Vasile Buhăescu.

Dinamo, meci cu Sepsi OSK în etapa 2 de Cupa României

Dinamo și U Craiova 1948 SA se mai află în grupa de Cupa României cu Petrolul, FC Voluntari, Unirea Slobozia și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. În runda următoare, a doua a competiției, Dinamo va întâlni Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, tot pe teren propriu.

Până atunci, formația lui Ovidiu Burcă va avea trei meciuri la rând în campionat, cu Metaloglobus, CSM Slatina și FK Miercurea Ciuc.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-impresionat-de-jucatorii-sai-utilizati-in-meciul-cu-fc-u-craiova-sunt-mandru-antrenorul-nu-stie-cand-dinamo-va-reveni-cu-jocurile-de-acasa-la-bucure-19250192

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-incepe-faza-grupelor-primul-meci-al-zilei-csm-alexandria-farul-de-la-ora-1530-urmeaza-sa-intre-la-joc-dumbravita-si-dinamo-19249963

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/a-dat-gol-contra-echipei-favorite-si-a-facut-tumbe-de-bucurie-toma-bodri-rapidistul-din-lotul-dumbravitei-a-fost-cel-mai-frumos-meci-pe-care-l-am-jucat-pana-acum-19250189

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leo-grozavu-optimist-dupa-primele-antrenamente-la-poli-iasi-ma-astept-la-progrese-evidente-de-la-zi-la-zi-ce-spune-despre-meciul-de-la-slatina-19250187

Răzvan STÎNGĂ 19 Oct. 2022, 14:43 Cupa României
Pe aceeași temă