CSM Slatina n-a avut emoții cu CSM Alexandria și merge mai departe în Cupa României. Mihai Ianovschi a debutat mai mulți puști la echipa din Liga 2: ”Lotul e echilibrat, oricine poate juca în Liga 2”

Marius ANGHEL 07 Oct. 2020, 12:47 Cupa României
CSM Slatina n-a avut emoții cu CSM Alexandria și merge mai departe în Cupa României. Mihai Ianovschi a debutat mai mulți puști la echipa din Liga 2: ”Lotul e echilibrat, oricine poate juca în Liga 2”

CSM Slatina n-a avut probleme la debutul în această ediție a Cupei României, a câștigat cu 3-0 meciul din deplasarea de la CSM Alexandria și s-a calificat în faza următoare a competiție, în turul 4. Antrenorul Mihai Ianovschi a folosit în această partidă jucători utilizați mai puțin sau deloc în debutul Ligii 2.

Marian Vlada, cu o dublă, și Abel Stan au înscris pentru Slatina la Alexandria

Slatina a câștigat la Alexandria, pe stadionul CSS Peco, la scor de neprezentare în fața fostei adversare din sezonul trecut al Ligii 3, Seria 3, cu toate că antrenorul Ianovschi nu a utilizat mare parte dintre fotbaliștii pe care i-a folosit în primele etape din Liga 2.

Marian Vlada a reușit o dublă în minutele 18 și 55, iar tot după un contraatac pornit de fostul rapidist și continuat de Demici, puștiul Abel Stan a înscris în minutul 88 și a stabilit scorul final al partidei din turul 3 al Cupei României, în care au intrat și 10 dintre cele 21 de echipe din Liga 2.

Patru tineri jucători formați de Slatina au debutat la prima echipă

Printre jucătorii trimiși pe teren în meciul cu Alexandria s-au aflat și trei juniori ai clubului care au debutat, astfel, la prima echipă. Este vorba despre Alin Pisăru (2002), Beniamin Enache (2002) şi Abel Stan (2003). Primi doi au fost titulari, iar Stan a intrat din postura de rezervă și a și marcat.

În plus, în poartă s-a aflat Simion Velcu, un tânăr jucător format în cadrul Centrului de Copii și Juniori al Slatinei. Și acesta a debutat la prima echipă a CSM-ului.

Cu Alexandria a debutat la CSM Slatina și cea mai recentă achiziție a clubului, fundașul Vlad Motroc, adus de la Academica Clinceni.

CSM Slatina cu CSM Alexandria: Simion Velcu – Constantin Radu, Vlad Motroc, Cristian Preda, Alin Pisăru, Cătălin Grigore, Radu Necşulescu, Grigore Ceapă, Beniamin Enache, Alin Demici, Marian Vlada
Rezerve: Preduţ, Toma Bodri, Marian Manea, Rareş Deta, Ovidiu Popescu, S. Abel, David Oprescu, Dorin Toma, Daniel Rogoveanu

Mihai Ianovschi: ”Lotul este echilibrat, oricine poate juca la nivelul Ligii a 2-a” 

Antrenorul Mihai Ianovschi a mulțumit de scor și de evoluția jucătorilor, mai ales că a debutat trei juniori crescuți de CSM Slatina. Are în plan să trimită pe teren și alți tineri talentați scoși de grupele de copii și juniori.

”Este o victorie, am mai câştigat un meci în Cupa României, am reuşit să debutăm trei juniori ai clubului şi portarul Simion Velcu, de asemenea, l-am putut urmări  într-un meci oficial pe nou-venitul Vlad Motroc. Lotul este echilibrat, oricine poate juca la nivelul Ligii a 2-a. Ne aşteaptă o perioadă grea, aglomerată, toţi jucătorii trebuie să fie pregătiţi să intre pe teren, pentru că toată lumea va avea ocazia să joace.

Centrul de juniori produce jucători, la Alexandria au debutat patru jucători, sunt şi alţi copii în atenţia noastră, însă totul se face treptat, e nevoie de răbdare pentru ca ei să crească”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi, citat de Gazeta Nouă.

Slatina nu joacă în acest weekend cu Petrolul. Următorul meci e cu Aerostar Bacău

În faza următoare a competiție, CSM Slatina va avea un adversar stabilit tot pe criteriul geografic, astfel că ar putea întâlni tot o echipă de Liga 3. Până atunci însă, formația antrenată de Mihai Ianovschi, aflată pe locul 19 din 21 în Liga 2 după șase etape, cu doar 3 puncte acumulate, nu joacă în runda a 7-a, fiindcă meciul cu Petrolul a fost amânat pentru 28 octombrie. Următorul joc oficial e cu Aerostar Bacău, pe teren propriu, în 17 octombrie.

REZULTATELE de marți ale meciurilor din turul 3 al Cupei României

Înregistrarea meciului CSM Alexandria – CSM Slatina, din turul 3 al Cupei României:

https://www.youtube.com/watch?v=LY9m55hOWOs&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2yxTug5CYhYeSSBT9devWSXsryJ8JDzxWZZWSFq6OlmYAl8ycP0ywqcXM

Foto: Gazeta Nouă

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-turul-3-fk-csikszereda-si-csm-slatina-intra-astazi-la-joc-dintre-echipele-din-liga-2-una-dintre-cele-sase-partide-programate-de-la-ora-1430-nu-se-disputa-19151204

https://liga2.prosport.ro/seria-1/partida-dintre-petrolul-si-csm-slatina-din-etapa-a-7-a-a-fost-reprogramata-ploiestenii-vor-organiza-un-cantonament-si-vor-juca-doua-amicale-cu-echipe-din-liga-1-19151034

https://liga2.prosport.ro/seria-1/o-noua-achizitie-pentru-csm-slatina-oltenii-au-adus-un-fundas-central-de-la-academica-clinceni-19150462

Marius ANGHEL 07 Oct. 2020, 12:47 Cupa României
Pe aceeași temă