Cât de departe ajunge FC Buzău în Cupa României? Impresiile din tabăra formației lui Cristian Pustai, înaintea sfertului cu FC Voluntari

Răzvan STÎNGĂ 30 Nov. 2021, 18:41 Cupa României
Cât de departe ajunge FC Buzău în Cupa României? Impresiile din tabăra formației lui Cristian Pustai, înaintea sfertului cu FC Voluntari

FC Buzău se află în fața meciului din sferturile Cupei României, cu FC Voluntari. Partida care va fi miercuri, 1 decembrie, de la ora 15:30, în format live-text pe Liga2.ro, a fost analizată de președintele Marin Mitran. Conducătorul Buzăului se așteaptă la încă un meci bun pentru echipa sa.

FC Buzău visează la calificarea în semifinalele Cupei României 

Până acum, FC Buzău a impresionat cu evoluțiile din Cupa României și a demonstrat că parcursul bun din Liga 2 nu e o întâmplare. A reușit, iată, să ajungă în rândul celor mai bune echipe din Cupa României în acest sezon, astfel că încrederea e mare în vestiarul condus de Cristian Pustai.

Chiar dacă dă peste FC Voluntari, FC Buzău se așteaptă la încă o prestație bună, care să o ducă în ”careul de ași” și care, implicit, să o plaseze și mai mult în prim-planul fotbalului românesc.

Jucătorii Buzăului nu au primă specială pentru calificarea în semifinalele Cupei României 

Marin Mitran a declarat că jucătorii nu vor avea o primă specială, deși sunt în fața unei realizări importante în Cupa României, la care nici măcar el, foarte probabil, nu spera la începutul sezonului. Mizează pe determinarea și dorința de afirmare ale acestora.

Suntem foarte fericiți că am ajuns până aici. Întâlnim un adversar foarte puternic și, practic, se observă și în campionat asta, e pe locul 3. Vom avea un meci foarte dificil, dar noi avem încredere, nu avem nimic de pierdut. La fiecare meci am dat totul și încercăm… normal că FC Voluntari este o echipă foarte puternică și e favorită, dar începem de la 0-0 și vedem la final ce se va întâmpla.

Jucătorii nu au primă specială, noi am jucat fiecare meci cu mare plăcere și pasiune în această competiție. O respectăm și ne dorim să jucăm pur și simplu. Jucătorii nu cred că s-au concentrat în meciul cu FC Brașov pentru meciul cu FC Voluntari, pentru că acolo punctele erau foarte importante, chiar dacă nu am învins decât cu 1-0”, a declarat Marin Mitran, la Metropola TV.

FC Buzău a pus preț unic la bilete, 10 lei 

FC Buzău a scos la vânzare biletele pentru meciul cu FC Voluntari, punând un preț unic de acces pe stadion de numai 10 lei. În ciuda prețului mic al tichetelor, Marin Mitran nu e prea încrezător că vor fi foarte mulți fani în tribunele stadionului din Buzău, mai ales pentru că vremea nu va fi prea bună.

Greu de spus câți suporteri vor veni. Nu e așa simplu să strângem lumea, pentru că e o situație dificilă (n.r. – din cauza COVID-19). Noi sperăm să vină câți mai mulți spectatori, dar nu știu dacă vor fi mii. Dacă vor fi 1.000-2.000 de spectatori, va fi destul de ok. Timpul e urât, plouă, vom vedea”, a mai spus Marin Mitran.

FC Buzău a scos Dunărea Călărași în optimile Cupei României 

În faza trecută a competiției, în optimi, FC Buzău a avut parte de un adversar facil, Dunărea Călărași, de care a trecut fără probleme, cu scorul de 3-0. De partea cealaltă, FC Voluntari nici nu a jucat. Adversara pe care urma să o întâlnească, FCSB, a avut zeci de cazuri de COVID-19 în lot, nu s-a putut prezenta la meci, astfel că ilfovenii s-au impus la ”masa verde”, cu scorul de 3-0.

În ceea ce privește situația celor două echipe în campionate, FC Buzău e pe locul 5 în Liga 2, cu 28 de puncte după 15 partide, fiind o favorită certă la play-off-ul de promovare. FC Voluntari este pe poziția a 3-a în Liga 1, cu 29 de puncte după 17 meciuri.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Nov. 2021, 18:41 Cupa României
Pe aceeași temă