Luptă mare în centrul defensivei lui ACS Poli! Soare, ultimul sosit

22 Aug. 2012, 12:32 Bursa transferurilor
Luptă mare în centrul defensivei lui ACS Poli!** Soare, ultimul sosit

ACS Poli continuă să testeze noi jucători, antrenorii s-au concentrat în ultima perioadă pe găsirea unei soluții ideale în centrul defensivei. Ultimul venit la „Dan Păltinișanu” e Mirel Soare de la FC Argeș, cel puțin opt jucători se bat pentru unul dintre cele două locuri de stoper.

Lucrurile nu sunt încă clare în special în centrul defensivei bănățene. Acolo unde nu mai puțin de opt jucători se bat pentru titularizare. Printre opțiunile antrenorilor se numără Alin Șeroni, Alex Petrovic (jucători care au semnat deja), Alin Rațiu (restant la pregătirea fizică) ori Miculescu, dar și alți fotbaliști care pot evolua în această zonă, precum închizătorii Cristian Daminuță, Adrian Zaluschi sau Tiberiu Chivoiu. Folosit fundaș dreapta, Andrei Iovan poate intra și el în discuție.

Mirel Soare e ultimul sosit în această zonă. Acesta e un fundaș polivalent în vârstă de 25 de ani sosit luni la antrenamentele conduse de Vali Velcea. În toamnă el a evoluat în prima ligă maghiară la Vasas și a mai jucat printre altele la Bistrița și Urziceni, unde a fost coleg cu Szekely, respectiv Goge, din actualul lot.

„Am vorbit aici, am venit să mă vadă, acum aștept, mă antrenez, sper să le placă antrenorilor de mine. Deocamdată nu știu nimic, vedem zilele următoare. Eu aș vrea să rămân, e un club unde se vrea performanță, un oraș frumos. Șansele la promovare sunt destul de mari văzând ce jucători sunt aici, rămâne de văzut, nu e așa ușor să zicem gata promovăm”, ne-a spus Soare. Fundașul știe de rivalitatea cu arădenii, sperând să apuce derby-ul la noul club. „Mă aștept ca meciul cu UTA să fie la nivelul unui Steaua-Dinamo”, a adăugat acesta.

Deși părea o opțiune interesantă macedoneanul Sakir Redzepi, de la Kosice, nu a putut fi acontat iar între timp s-a renunțat și „astralul” Moroiță.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

22 Aug. 2012, 12:32 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă