FC Argeș a învins Juventus, dar piteștenii și-au luat iar adversarul la bătaie

09 Aug. 2012, 14:19 Pregătiri, amicale

FC Argeș a jucat ieri seară un nou meci de verificare înainte de startul sezonului 2012-2013. Gruparea din Trivale a primit acasă vizita celor de la Juventus București, formație antrenată de Eugen Trică. Oaspeții au avut prima șansă de a deschide scorul în minutul 6. Bălan a șutat din afara careului însă mingea a trecut peste poarta lui Vreme. În minutul 19 Doman trece ușor Dincă și șutează de la 22 de metri însă mingea trece mult pe lângă poarta apărată de Lazăr.

În minutul 22 Răuță îl faultează în careu pe Abozatoaei iar centralul Cătălin Popa dictează lovitură de la 11 metri. Rotaru execută fără emoții iar Juventus deschide scorul în Trivale. În minutul 34 alb-violeții au cea mai mare ocazie de a egala din prima repriză. Popa centrează de pe partea stângă iar Ianuși reia cu capul din centrul careului mingea trecând puțin pe lângă poarta oaspeților. În minutul 40 Dulcea execută pe poartă o lovitură liberă de la 25 de metri însă Lazăr trimite în corner. Alb-violeții continuă asaltul la poarta bucureștenilor iar un minut mai târziu Lazăr este salvat de bară.

Repriza secundă începe cu FC Argeș în atac. În minutul 47 Doman centrează de pe partea dreaptă pentru Alin Popa, mijlocașul alb-violet șutând din centrul careului peste poarta lui Lazăr. În minutul 50 Doman este faultat în careu de Bălan iar Cătălin Popa dictează lovitură de pedeapsă pentru piteșteni. Doman încearcă o scăriță însă mingea trece peste poarta lui Lazăr iar scorul rămâne 1-0 pentru Juventus. Un minut mai târziu oaspeții beneficiază de o nouă lovitură de pedeapsă. Și de această dată scorul rămâne neschimbat, Bustea lovind transversala.

Antrenorul Viorel Dumitrescu face din nou schimbări în echipă, Voicu și Răuță revenind în teren după doar zece minute în locul lui Cristian Andrei și Neguț. În minutul 58 Popa scapă singur cu Lazăr, șutul mijlocașului fiind respins de portarul oaspeților. Intrat la începutul reprizei secunde Croitoru acuză dureri la mâna dreaptă și este schimbat în minutul 65 de Viorel Dumitrescu, în poartă reveind Vreme. În minutul 70 piteștenii reușesc să egaleze. Alin Popa execută un corner de pe partea dreaptă iar Botea îl învinge pe Lazăr.

FC Argeș trece în avantaj cu șapte minute înainte de final. Stănescu profită de o neînțelegere în apărarea bucureștenilor, recuperează mingea și înscrie în poarta goală. În minutul 88 înainte de finalul partidei FC Argeș beneficiează de încă o lovitură de pedeapsă. Scorul rămâne 2-1 deoarece Cârstoiu nu reușește nici el să nimerească poarta apărată de Lazăr. În minutul 89 Voicu intră periculos la un adversar iar Trică scoate echipa din teren în semn de protest, meciul terminându-se cu un minut mai devreme cu victoria piteștenilor.

FC Argeș: Vreme – Voicu, Ianuși, Negoiță, A.Cristian – A. Popa (’80 Iancu) , Răuță, Monel Cârstoiu, Doman (’82 Stancu) – Dulcea, Ivănică
Au intrat la începutul primei reprize: Croitoru, Lisandru, Botea, Negrea, Neguț, Stănescu

Juventus: Lazăr – Covaci, Mihai, Iordache, Tzachi – Rotaru, Truță, Dincă, Abozatoaei – Bustea, Bălan

Cartonase galbene: Cârstoiu, Răuță, Voicu / Dincă, Tzachi, Bălan, Covaci

Articol și foto de Andrei Zevedei (SportArgeș)

09 Aug. 2012, 14:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă