Ianuși și Negruț au semnat cu FC Argeș: „Sper să fie doi jucători titulari”

07 Aug. 2012, 13:13 Bursa transferurilor
Ianuși și Negruț au semnat cu FC Argeș:**

FC Argeș continuă să se pregătească pentru debutul noului sezon competițional. Piteștenii au mai achiziționat doi jucători și astfel că lista nou-veniților la Pitești a ajuns la cinci. Alb-violeții i-au adus pe fundașul central Ștefan Ianuși (foto, cu banderola) și pe mijlocașul central, Negruț.

Înainte de a perfecta aceste două transferuri, conducerea echipei FC Argeș a mai realizat alte trei achiziții. Astfel, în Trivale au sosit portarul Ionuț Vreme și jucătorii de câmp, Adrian Negrea, și Cristi Iancu.

Antrenorul Viorel Dumitrescu a precizat că se mai gândește să mai achiziționeze un jucător în perioada următoare. „Vreau să mai aducem la echipă un singur jucător. Eu îmi doresc să mai cumpărăm un atacant pentru că îmi e teamă să nu apară probleme pe parcursul campionatului. Vorbim de o întrecere foarte lungă și pot apărea accidentări sau suspendări și atunci ar fi bine să avem mai multe soluții în lot pentru jocurile din campionat”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Viorel Dumitrescu are așteptări de la jucătorii transferați

FC Argeș a adus în total până în momentul de față cinci jucători în această pauză competițională, ba chiar putem spune șase, dacă ținem cont de faptul că a apărut și mijlocașul de bandă, Cătălin Doman, cel care s-a întors după împrumutul din prima ligă azeră. Antrenorul Viorel Dumitrescu le-a transmis și un mesaj ultimilor doi sosiți și anume Ștefan Ianuși și George Negruț.

„Eu am mari așteptări de la acești doi jucători. Vreau să fie clar că eu sper să fie doi jucători titulari, pentru că nu vreau să aducem aici jucători doar să completeze lotul. Este drept că în momentul de față cei doi jucători sunt în urmă cu pregătirea fizică și mai au mult de tras până ce vor ajunge la același nivel cu restul jucătorilor, dar să nu uităm că mai avem și destul timp până la disputarea primului meci din campionat. Vreau să îi văd determinați la fiecare antrenament și să dea tot ce au mai bun la fiecare joc în parte pentru că am nevoie de toți jucătorii din lot”, a declarat Viorel Dumitrescu.

Vor ca amicalul cu Juventus să înceapă mai târziu

FC Argeș va susține mâine un nou meci amical. Piteștenii vor întâlni echipa Juventus București, adică o fostă colegă de serie în Liga a II-a la fotbal. Jocul dintre cele două echipe se va disputa pe stadionul „Nicolae Dobrin”, iar antrenorul Viorel Dumitrescu mai are o dorință înainte de disputarea acestei partide amicale. „O să jucăm împotriva celor de la Juventus București și conform programului, partida o să debuteze la ora 18:00, numai că aș vrea să începem mai târziu. Sper să-i putem convinge pe cei de la Primărie să disputăm această partidă de la ora 20:00 pentru că vin două zile foarte călduroase și am vrea să evităm căldura aceasta pentru că vreau să fie un test util și pentru noi și să jucăm cu adevărat fotbal. Sper să putem juca mai târziu acel meci”, a declarat Dumitrescu.

Sursa: FC Argeș

07 Aug. 2012, 13:13 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă