Poparadu speră să continue la ACS Poli: „Mai sunt unele variante, dar nu vreau să mă gândesc”

02 Aug. 2012, 15:37 Pregătiri, amicale
Poparadu speră să continue la ACS Poli:**

Mijlocașul timișorean se numără printre puținii jucători cu experiență rămași din sezonul trecut pentru noua Poli. Deși a fost ofertat de alte cluburi Adrian Poparadu speră să se înțeleagă cu șefii lui ACS săptămâna aceasta.

„Au fost discuții, ni s-a spus că s-au rezolvat actele, săptămâna aceasta se clarifică situația, contractele, tot, vom fi jucătorii lui ACS Poli. Au fost doar unele discuții, a rămas să ni se spună exact ce ni se oferă. Mai sunt unele variante dar nu vreau să mă gândesc. Momentan eu sper să mă înțeleg și să rămân aici. Mai avem nevoie de întăriri, ca să putem promova avem nevoie de jucători cu experiență și de valoare”, a declarat Poparadu.

Unul dintre numele vehiculate pentru a veni la noua Poli, Ovidiu Petre, îl încântă pe închizător, deși evoluează pe același post cu el. „E un jucător important, toată lumea îl știe, am avea foarte mare nevoie de el. Concurența e benefică”, spune mijlocașul de 24 de ani.

ACS Poli (prima echipă) a suferit ieri prima înfrângere din amicale, 1-2 cu FC Hunedoara, dar eșecul nu-l îngrijorează pe Poparadu. „Acum e perioada de pregătire, și oboseala și-a spus cuvântul, important e să câștigăm în campionat”, a concluzionat acesta.

Adrian Poparadu a evoluat în 21 de jocuri pentru Poli Timișoara în sezonul trecut de Liga a II-a, marcând o singură dată. Siteul de specialitate transfermarkt.de îl cotează la 450.000 de euro pe mijlocașul timișorean.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

02 Aug. 2012, 15:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă