Terenul de la Măciuca, omologat pentru Liga a II-a

21 Jun. 2012, 17:11 Seria 2

Terenul din Măciuca a fost cilindrat imediat după ce Damila a promovat în Liga a II-a și membrii Comisiei de Omologare a FRF și-au dat avizul favorabil pentru eșalonul secund.

Eforturile făcute la Măciuca-Vâlcea după încheierea campionatului pentru aducerea suprafeței de joc la un nivel acceptabil pentru Liga a II-a au fost încununate cu succes. „Am primit aviz favorabil pentru suprafața de joc, era singurul lucru de care ne temeam. Până la 10 august, trebuie să realizăm celelalte cerințe, să mai punem scaune, să mai construim o tribună pentru oaspeți, să modernizăm împrejmuirea, da sunt lucruri pe care le vom realiza. Cu siguranță, vom juca la Măciuca și în Liga a II-a” a spus președintele Damilei, Lucian Munteanu.

Altfel, la propunerea antrenorului Erik Lincar, conducerea clubului a reziliat deja contractele a nouă jucători: Grecea, Săraru, Stanca, C. Popescu, Balaban, Albinaru, A. Ignat, Jugăstreanu și Grecu.

Pe lista de transferuri se află circa 20 de jucători, purtându-se tratative pentru întărirea lotului.

Damila se va reuni pe 3 iulie, la Râmnicu Vâlcea, iar în perioada 16-25 iulie, alb-verzii vor merge în cantonament la Țărlungeni-Brașov, unde Damila va disputa mai multe jocuri amicale.

Articol scris de Adi Georgescu

21 Jun. 2012, 17:11 Seria 2
Pe aceeași temă