Despărțire tristă sub Cetate!

28 May. 2012, 16:17 Campionat

Juniorii Mureșului Deva și-au luat rămas de la proprii suporteri cu o înfrângere. Echipați în tricouri de culoare verde „alb-roșii” au pierdut sâmbătă ultimul joc disputat pe teren propriu în Liga a doua, scor 0-3, la pauză 0-2, cu UTA Arad.

Gazdele nu au contat defel în atac. Căpitanul Ambruș și mai tinerii săi colegi nu au tras niciun șut pe poartă tot jocul. Conștienți că doar ei au ceva de pierdut arădenii s-au instalat cu toții în jumătatea adversă de teren și și-au reglat tirul pe poarta Devei. Scorul a fost deschis de Calvin care a pătruns în careu cu mingea la picior și de la 13 metri a trimis-o imparabil la vinclu, la colțul scurt (27) și majorat repede de Bucur, cu capul, din careul mic (31). Scor la pauză, 0-2.

UTA a mai înscris încă o dată în partea secundă. Ignea a stabilit scorul final din penalty-ul – șut în dreapta lui Apostol – acordat de arbitrul Teo Crăciunescu după ce Ungur a atins mingea cu mâna în suprafața de pedeapsă (57).

Aceasta a fost pe scurt povestea celei de-a 21-a înfrângeri a Mureșului în acest ultim sezon în Liga a II-a în care mai are de dat o singură reprezentație, sâmbătă, în deplasare la FC Maramureș Baia Mare.

Mureșul Deva 0 (0)
C. Apostol (88 A. Igna) – G. Apostol, Ambruș (cpt.), Geacă, Lia – Buda, Cîrstoiu, Medrea, C. Ungur – V. Gligor (46 Lukacs), Bedea (61 R. Sava).
Antrenor: Romulus Gabor.

UTA Arad 3 (2)
Amadio – Calvin, Pocuca, Gligor, Siminic – Purece, Ignea,Chindriș (74 Capătă), Neagu – Bucur (80 Hidișan) – Galanis (64 Sitoe).
Antrenor: Adrian Falub.

Au marcat: Calvin (27), Bucur (31), Ignea (57-pen;)

Arbitru: Teodor Crăciunescu (București). Asistenți: Gabriel Bîrjac și Fenencz Tunyogy (ambii din Zalău).
Stadion: „Cetate”. Spectatori: 150.

INBOX
#UTA s-a impus la Deva după 8 ani! În 2004 UTA învingea Mureșul cu 4-1. Și atunci ca și acum antrenor al Devei era Romulus Gabor în timp ce banca tehnică a Aradului era ocupată de Ilie Stan.
#La final antrenorul Mureșului Deva, Romulus Gabor a recunoscut superioritatea adversarului. „Nu s-a pus niciun moment problema câștigătoarei, UTA a fost clar echipa mai bună, mai matură și merita să câștige”, a spus Gabor care a recunoscut că a sperat într-un miracol.
#Înainte de startul jocului în timp ce jucătorii ambelor echipe efectuau exercițiile de încălzire pe stadionul „Cetate”, în spatele porții opuse tabelei de marcaj, la interval de câteva minute a aterizat și decolat un elicopter SMURD care a transportat la Timișoara un pacient aflat în stare gravă în urma unui accident de circulație care a avut loc în noaptea de vineri spre saâmbătă.

Articol scris de Sami TAMAȘ
Foto: Traian MANU (Glasul Hunedoarei)

28 May. 2012, 16:17 Campionat
Pe aceeași temă