Buftea însoțește Slobozia în Liga a II-a, alte patru echipe în stand-by

25 May. 2012, 19:07 Microscop
Buftea însoțește Slobozia în Liga a II-a,** alte patru echipe în stand-by

La ora scrierii acestor rânduri a început deja etapa cu numărul 29, după care vom putea afla cel puțin încă o promovată. Buftea (foto) a speculat pasul greșit făcut de Chimia Brazi, învinsă neașteptat de Conpet Ploiești și a promovat matematic în al doilea eșalon, alături de Unirea Slobozia.

În schimb, în seria I, satelitul Oțelul le-a mai dat o șansă celor de la SC Bacău pentru a-i mai ajunge pe cei de la Rapid Suceava, după ce gălățenii i-au ținut în șah pe suceveni, scor 2-2. Cu același număr de meciuri și două puncte avans, Rapid Suceava are avantajul meciurilor directe cu SC Bacău, 2-0 și 1-1, dar nu își permite pași greșiți în ultimele două runde.

În seria a IV-a, Damila Măciuca rămâne neînvinsă, chiar dacă a remizat etapa trecută cu Vișina Nouă și mai are doar 6 puncte avans față de Minerul Motru. O victorie cu FCM Târgoviște în meciul de azi ar lămuri definitiv problema câștigătoarei seriei, fără a mai conta dacă Minerul Motru are drept de promovare sau nu. Interesant de spus că în meciurile directe, echipa minerilor stă mult mai bine după 5-1 în tur și 1-1 în retur.

În seria a V-a, Recașul are prim-plan-ul, cu patru puncte mai mult decât Hunedoara. Un succes cu satelitul Timișoarei, unde mai mult ca sigur vor juca juniorii A și B ai Politehnicii, ar însemna promovarea echipei antrenate de Cosmin Petruescu. Ca și în seria a IV-a, ocupanta locului doi de aici, FC Hunedoara stă mai bine la meciurile directe după un dublu 1-0.

Seria a VI-a își poate anunța diseară campioana, dacă cei de la Corona se vor impune în meciul din nocturnă de la Zlatna. Cu trei puncte avans față de Olimpia, în acest moment, brașovenii au avantajul golaverajului, în condițiile în care la meciurile directe avem de a face cu o egalitate perfectă după ce ambele echipe au învins pe teren propriu cu 1-0.

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

25 May. 2012, 19:07 Microscop
Pe aceeași temă