Primarul Zalăului amenință cu ajustarea bugetului dacă evoluția proastă continuă

18 Apr. 2012, 11:49 Stiri
Primarul Zalăului amenință** cu ajustarea bugetului dacă evoluția proastă continuă

Parcursul slab al echipei FC Zalău, din retur, cu patru înfrângeri consecutive, nu-i priește nici edilului municipiului Zalău. Radu Căpîlnașiu este de părere că bugetul de 7 miliarde lei vechi, pe care Primăria Zalău și Consiliul Local îl alocă echipei de fotbal este unul foarte bun pentru Liga a III-a.

„Va trebui să luăm atitudine la FC Zalău, ori să tăiem bugetul sau să facem schimbări”

„Cei din Consiliul de Administrație au avut recent o întâlnire și au avut o analiză a parcusului echipei, iar eu le transmit celor de la club, un mesaj prin ziarul Sporul Sălăjean: dacă lucrurile nu se vor corecta la FC Zalău, va trebui să ajustăm bugetul, chiar prin tăierea salariilor la jucători și la toți cei care trăiesc de pe urma clubului. Nu pot să spun spun cine este vinovat pentru ceea ce se întâmplă la echipă, pentru că nu sunt implicat în viața clubului, ca să am toate informațiile pentru a trage astfel de concluzii”, ne-a declarat edilul municipiului. Radu Căpîlnașiu precizează faptul că cel mai greu de acceptat este jocul echipei. „Pentru mine și pentru toată lumea, ce deranjează este jocul echipei și rezultatele, din ultima perioadă. Se poate întâmpla să pierzi meciuri, chiar și cu 3 – 0 și să joci foarte bine, dar să ai ghinion și la cealaltă echipă să-i iasă totul prin niște faze extraordinare, dar din păcate la FC Zalău și jocul echipei suferă și asta e greu de acceptat. Încercăm să lansăm tineri, să promovăm tinerii să aibă o șansă, dar, se pare, că tocmai cu juniorii avem probleme, sau cu cei mai tinerei vizavi de atitudine în joc”, a adăugat primarul.

„FC Zalău este susținută din bani publici și nu ne putem permite să-i aruncăm pe degeaba”

Edilul Zalăului susține faptul că bugetul de 7 miliarde alocat este un buget, cu care gruparea condusă de Ioan Morar s-ar putea bate la primele locuri în Liga a III-a. În orașul Zalău nu s-a mai putut vorbi de Liga a II-a, din anul 2005, odată cu desființarea echipei Armătura Zalău, dar Primaria Zalău este dispusă să sprijine fotbalul și să fie alături de echipă și pe viitor, iar dacă se vor mai găsi sponsori, FC Zalău să va putea bate la promovare. „Noi am spus-o întotdeauna că, vom sprijini fotbalul și atunci când vor fi sponsori să sprijine echipa și să se ajungă la un buget pentru Liga a II-a, noi vom fi, în continuare, alături de echipă. Și actualul buget al lui FC Zalău, este unul foarte bun pentru o echipă de Liga a III-a, iar dacă cu bugetul acesta, în loc să fi în față și să te bați la primele locuri, ești undeva mai jos de mijlocul clasamentului, atunci ne punem un semn de întrebare. FC Zalău este susținută din bani publici și nu ne putem permite să-i aruncăm pe degeaba”, a spus edilul Zalăului.

Vezi pe Sportul Sălăjean ce spune primarul Zalăului despre președinte echipei, Ioan Morar

18 Apr. 2012, 11:49 Stiri
Pe aceeași temă