Rapid nu i-a dat nicio șansă „Bătrânei Doamne” obosite! Daniel Pancu: „Consider că rezultatul obținut este absolut meritat. Un 6-3, 7-3 ar fi fost rezultatul exact”

Marius ANGHEL 20 Nov. 2019, 18:46 Campionat

Rapid s-a impus fără probleme în meciul cu UTA, cu 2-0, miercuri, în Regie, în restanța etapei a 10-a a Ligii 2. Giuleștenii au evoluat împotriva unei echipe obosite și fără replică și s-au apropiat la un singur punct de prima poziție, ocupată chiar de formația arădeană. Golurile au fost create sau transformate de doi foști jucători ai echipei UTA. Amir Jorza a pasat la reușita lui Sandro Djuric, iar Cătălin Hlistei a înscris și el în fața „Bătrânei Doamne”.

Trupa care joacă acum în Regie a învins în decurs de o săptămână două echipe care s-au aflat pe locul 1 în Liga 2 în momentul partidelor. Miercurea trecută, alb-vișiniii au trecut cu 5-1 de CS Mioveni și i-a dat jos de pe prima poziție pe argeșeni, iar astăzi, în Regie, au învins cu 2-0 UTA. În plus, Rapid a ajuns la patru meciuri consecutive cu rezultate pozitive.

Daniel Pancu: „Consider că rezultatul obținut este absolut meritat”

După joc, Daniel Pancu a spus că un rezultat mai exact al prestației de pe teren ar fi fost un 6-3 sau 7-3.

„Cel mai important era să câștigăm astăzi, sau să nu pierdem. Bine, jocul l-am pregătit doar la victorie. Echipa a arătat cam cum îmi doresc eu și cum a arătat și în unele momente de la începutul campionatului. Consider că rezultatul obținut este absolut meritat. A fost un spectacol agreabil pe teren, la fel și în tribune. Rivalitate. Starea terenului a mai influențat unele faze. Se puteau marca mult mai multe goluri. Probabil că un 6-3, 7-3 ar fi fost rezultatul exact astăzi. A fost o bună propagandă fotbalului din Liga a 2-a. S-au întâlnit echipe de tradiție, a fost ritm, intensitate, orgoliu, lucruri care nu pot decât să ne ducă la creșterea nivelului fotbalistic”, a spus Pancu la flash-interviu.

„Momentele acestea de formă bună trebuie fructificate la maximum”

Daniel Pancu n-a uitat nici acum înfrângerile cu Csikszereda și Sportul Snagov și crede că Rapid se află acum într-o formă bună și trebuie să profite la maximum de ea, pentru că sigur vor mai fi perioade grele.

„I-am prins într-o conjunctură favorabilă nouă. S-au mai întors lucrurile și în favoarea noastră, era imposibil să avem numai noi accidentați, credeam în legea compensației. Am mai spus-o, acest campionat e un maraton, mai sunt destule puncte puse în joc. Momentele acestea de formă bună trebuie fructificate la maximum, pentru că, cu siguranță, vom mai avea și căderi. E important să nu mai repetăm greșelile din trecut, în așa fel încât să scoatem maxim. De exemplu, cu Miercurea Ciuc sau Snagov am fi putut scoate cel puțin un punct chiar și jucând slab. Trebuie să câștigăm în pragmatism, în experiență, jucătorii tineri trebuie să fie mult mai încrezători în capacitățile lor, căci sunt jucători de valoare ai Rapidului ai fotbalului românesc”, a mai spus antrenorul Rapidului.

După victoria din meciul restant cu UTA, scor 2-0, contând pentru etapa a 10-a, Rapid a acumulat 31 de puncte și a urcat, momentan, pe locul 3 în Liga 2, la egalitate cu a doua clasată CS Mioveni și la un punct în spatele liderului UTA. Giuleștenii mai au o restanță de disputat, cu Dunărea Călărași, așa cum și UTA mai are una.

CITEȘTE și: Daniel Pancu a izbucnit după victoria cu liderul UTA: „Primarii și politicul au stricat fotbalul românesc. De asta nu ne calificăm nicăieri, pentru că intervin ei. La Rapid a fost atentat”

Rapid a bătut UTA cu fostele ei „arme”! Giuleștenii se apropie la un punct de liderul Ligii 2

Rapid învinge liderul UTA și se aproapie de el la doar un punct. Arădenii au avut o prestație modestă și au pierdut după 11 meciuri

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Eduard VÎNĂ‚TORU și George FILIP / Mediafax Foto

Marius ANGHEL 20 Nov. 2019, 18:46 Campionat
Pe aceeași temă