Liderul Corona păstrează avansul de două puncte în fața Olimpiei Satu Mare

02 Apr. 2012, 14:21 Stiri
Liderul Corona** păstrează avansul de două puncte în fața Olimpiei Satu Mare

În cea de-a treia rundă a sezonului de primăvară, rezultatele înregistrate în seria C 6, par a fi normale. Cu toate acestea trei dintre partidele acestei etape, au făcut excepție de la normalitate. Remiza obținută de CFR II, la Seso Câmpia Turzii și victoriile înregistrate de Unirea Dej și Unirea Florești, pe terenul virușilor, respectiv pe cel din Zalău, ar fi excepțiile de la regula normalității, deoarece victoria celor de la Corona și Olimpia, nu mai puteau fi puse la îndoială.

Unirea Tărlungeni – Avântul Reghin 3 – 1 (2-0)
Aerimei (25), Fl. Marin (37), Pricop (62) / Fulop (52)

Era ce așteptat ca echipa gazdă să se impună pe teren propriu, în fața colegilor din Reghin, care își găsesc cadența cam greu în acest debut de sezon. Cu două goluri reușite în prima parte, echipa brașoveană, a intrat la cabine cu un moral bun. Echipa din Reghin, la șapte minute de la reluarea jocului, a reușit să reducă din diferență, dar nu a fost suficient, deoarece echipa gazdă a reușit să refacă diferența d două goluri pe tabela de marcaj. Cu cele trei puncte accumulate în clasamentul seriei, uniriștii din Tărlungeni, au urcat în clasament până pe poziția a 4, fără să facă valuri prea mari, iar oaspeții au coborât două locuri în clasament.

CS Zlatna – Gloria Bistrița II 2 – 0 (1-0)
Pop (25, 60)

Derbyul subsolului clasamentului din C 6, dintre CS Zlatna și Gloria Bistrița II s-a încheiat, cu victoria grupării conduse de Dorel Mureșan. Diferența de pe tabelă a semnat-o Sergiu Pop în minutele 25 și 60. La cinci minute după marcarea celui de-al doilea gol, amfitrionii acestui joc au rămas în inferioritate numerică prin eliminarea ,,veteranului,, lui Kiraly, dar cu toate acestea au reușit să reziste fără să primească gol. Chiar dacă a obținut victoria, echipa gazdă nu părășește locul 15, loc care face trimitere către liga a IV-a.

Sănătatea – Unirea Dej 1 – 2 (0-1)
Crișan (78) / Itu (29), Rus (90)

În disputa cu Unirea Dej, Marius Semeniuc nu a reușit să-și capaciteze elevii pentru a obține cele trei puncte puse în joc. Dejenii și-au arătat intențiie ofensive încă din prima jumătate de oră de joc, când au reușit deschiderea scorului. Totuși ,,virușii,, au restabilit egalitatea cu 12 minute înaintea expirării timpului regulamentar, dar nu a fost suficient, deoarece echipa din Dej, a reușit golul victoriei în minutul 90. Unirea a obținut 3 puncte mari în tendin ța de a scăpa de zona fierbinte a clasamentului.

U Cluj II – Unirea Ungheni 4 – 1 (2-0)
I. Neag (34), Szilagyi (41), Danciu (57), Horvat (75) / Pastor (88)

Galop de sănătate pentru studenții mici a lui Gică Barbu. După victoriile din ultimele două etape. Chiar dacă tehnicianul clujean se plângea că nu primește întăriri de la prima echipă, a reușit două victorii consecutive, ceea ce îi dă speranțe de mai mult și mai bine. Cu două goluri înscrise în prima parte a întâlnirii, studenții au abordat partea secundă cu un și mai mare aplomb, concretizat pe tabela de marcaj. Pastor de la oaspeți, a reușit spre finalul partidei să înscrie golul de onoare.

Seso Câmpia Turzii – CFR II Cluj 2 – 2 (1-1)
B. Pop (41), I. Moldovan (59) / Imbuzan (20), Negruț (90+2)

Remiză incredibilă obținută de elevii lui Alin Minteuan, pe stadionul din Câmpia Turzii, după un final dramatic. Turdeanul Ovidiu Imbuzan, a reușit să deschidă scorul după numai 20 de minute de joc. Gazdele au restabilit egalitatea cu 4 minute înaintea fluierului de final al primei părți, prin Bogdan Pop. După pauză, elevii lui Valentin Șandru, au preluat conducerea prin reușita lui Ionuț Moldovan, dar nu a fost suficient, deoarece feroviarii din Gruia, au restabilit egalitatea în cel de-al doilea minut al prelungirilor. Ce a urmat se poate spune că a fost de domeniul incredibilului; cfr-iștii cu portarul eliminat, înlocuit între buturi de un jucător de câmp, obțin totuși remiza, deoarece Rareș Sancira, a executat pe lângă poartă un penalty, în prelungirile prelungirilor.

FCM Târgu Mureș II – Corona Brașov 0 – 3 (0-1)
Marinescu (35), Istrate (56), Câmpean (67)

Liderul s-a impus fără prea mari probleme în fața juniorilor republicani I, de la FCM II Tg. Mureș, chiar dacă în prima parte a avut un avantaj minim de un gol. În partea secu dă brașovenii, au mărit ,,ștrocu,, și au mai punctat încă de două ori, fapt ce îi menține în fruntea clasamentului seriei C 6, la două puncte în fața celor de la Olimpia Satu Mare. Mult nu mai este până în etapa a 21-a, când cele două formații se vor întâlni, de această dată pe terenul din Brașov. În partida tur Olimpia a câștigat la limită pe teren propriu.

FC Zalău – Unirea Florești 0 – 3 (0-0)(FOTO)
David (52), A.Kelemen (57), Dragu (86-pen)

Absolut nimeni, nu ar fi crezut că Unirea Florești în noua formulă poate furniza o așa surpriză sub poalele Meseșului. Tenacitatea și respectarea sarcinilor de joc, au făcut posibilă această victorie, obținută de elevii lui George Ciorceri. După o primă repriză albă și la propriu și la figurat, în debutul părții secunde David s-a aflat la locul potrivit și a trimis mingea în plasa porții lui Chiș. După numai 5 minute Attila kelemen, a înscris un eurogol, care a turnat plumbi în picioarele sălăjenilor. Cireșa amară pe tortul gazdelor a pus-o Dragu cu câteva minute de fluierul final, când a transformat un penalty, obținut de David.

Voința Livezile – Olimpia Satu Mare 0 – 2 (0-1)
Villand (10), Zsiga (60)

Ca să rămână în plasa liderului, sătmărenii au avut neapărată nevoie de cele trei puncte puse în joc. Scorul final ar fi putut fi mult mai mare prin maniera cu care au dominat sătmărenii partida. Totuși ei s-au mulțumit cu câte un gol în fiecare repriză, goluri realizate de Villand și Zsiga în minutele 10 și 60. Pentru echipa sătmăreană urmează câteva jocuri interesante, dintre care două pe teren propriu cu Unirea Tărlungeni și Unirea Florești și o deplasdare la liderul seriei Corona brașov.

Urmează

Etapa a 19-a, marți 3 aprilie

CS Zlatna – FCM Avântul Reghin (0-2)
Universitatea II Cluj – Unirea Dej (3-0)
Unirea Ungheni – Seso Câmpia Turzii (0-1)
Corona Brașov – FC Zalău (1-1)
Olimpia Satu Mare – Unirea Tărlungeni (1-2)
Gloria II Bistrița – Sănătatea Cluj (2-1)
CFR II Cluj – FCM II Târgu Mureș (3-0)
Unirea Florești- Voința Livezile (3-0)

Etapa a 20-a, vineri 6 aprilie

Unirea Tărlungeni – CS Zlatna (3-1)
Sănătatea – Avântul Reghin (1-2)
Univ. II Cluj – Gloria II Bistrița (5-4)
Seso Câmpia Turzii – Unirea Dej (1-2)
FCM Tg. Mureș – Unirea Ungheni (0-2)
FC Zalău – CFR II Cluj (1-0)
Voința Livezile – Corona Brașov (0-2)
Olimpia Satu Mare – Unirea Florești (2-1)*
* În paranteză vă oferim rezultatele înregistrate în jocurile din Tur

Articol scris de Ioan Arion

02 Apr. 2012, 14:21 Stiri
Pe aceeași temă