Șunda face apel către suporteri înaintea meciului cu Poli II: „Veniți cu toții la stadion!”

23 Mar. 2012, 11:01 Liga 3

Jucătorii lui FC Hunedoara vor să se bucure mâine pentru a doua victorie în retur și a treia la rând în campionat.

Oficialii lui FC Hunedoara fac apel la suporteri să vină în număr cât mai mare la meciul cu FC Timișoara II pentru a susține echipa în lupta pentru promovare în Liga a doua. Intrarea este liberă!

Antrenorul lui FC Hunedoara, Aurel Șunda (foto mic) apreciază că succesul echipei sale pe terenul liderului ACS Recaș (scor 1-0) în prima etapă a returului este „de aur” însă ar deveni fără nicio valoare dacă „negru-albaștrii” nu vor câștiga și celelalte jocuri până la finalul campionatului. Următorul, chiar mâine pe teren propriu cu FC Timișoara II.

„Victoria de la Recaș este foarte, foarte importantă pentru FC Hunedoara însă nu decisivă. Noi am luat trei puncte la adevăr iar Recașul a pierdut trei. Lupta la promovare va fi acerbă și va fi dusă până în ultima etapă între trei-patru echipe. Noi, trebuie să rămânem modești, să muncim și mai mult pentru ne pune la punct omogenitatea echipei și a avea o posesie mai bună”, apreciază Șunda.

Tehnicianul nu a trecut cu vederea faptul că FC Hunedoara a fost susținută la Recaș de ultrașii din Peluza Nord Hunedoara și îi invită pe toți hunedorenii să vină la stadion pentru a încuraja echipa.

„Noi, echipa eram datori față de suporterii noștri încă de anul trecut după meciul pierdut la Petroșani în fața Jiului. Cu victoria în fața Recașului sunt sigur că le-am făcut o mare bucurie. Le mulțumim fanilor pentru că sunt alături de echipă și o încurajează necondiționat. Atât pe ei cât și pe ceilalți spectatori hunedoreni îi așteptăm la stadion în număr cât mai mare la stadion să susțină FC Hunedoara. Ei mențin spiritul fotbalistic al Hunedoarei”, a spus Aurel Șunda.

Partida dintre FC Hunedoara și FC Timișoara II care va conta pentru etapa a XVI-a a Ligii a III-a este programată să se dispute sâmbătă 24 martie cu începere de la ora 15:00 pe stadionul „Michael Klein”.

Intrarea spectatorilor este liberă!

INBOX
#Ieri, jucătorii lui FC Hunedoara dar și staff-ul tehnic și-au încasat prima de joc pentru victoria cu ACS Recaș. Fiecare titular a primit câte 1.000 de lei.
#Pentru jocul cu FC Timișoara II întreg lotul lui FC Hunedoara este valid din punct de vedere medical și niciun jucător nu este suspendat. Chiar și căpitanul Marcel Șandor și-a reluat antrenamentele alături de colegi săi.
#Înaintea jocului direct FC Hunedoara e pe locul 4 cu 28 puncte iar FC Timișoara II pe locul 8 cu 24 puncte. În tur, FC Hunedoara s-a impus în Banat, scor 1-0, cu golul marcat de Dan Moroșan în minutul 78.
#Hunedorenii țin degetele încrucișate ca celelalte contracandidate la promovare să pășească strâmb în runda care începe astăzi. „Un egal între CFR Simeria și Bihorul Beiuș și o înfrângere a Recașului la CS Vladimirescu. ar fi rezultate ideale pentru noi”, speră organizatorul de competiții al FC Hunedoara, Ionel Danciar care mizează pe o victorie mâine cu Timișoara.

200 de suporteri au susținut FC Hunedoara la Recaș

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

23 Mar. 2012, 11:01 Liga 3
Pe aceeași temă