Ciprian Urican: „Stanciu e o pierdere mare pentru Poli!”

12 Mar. 2012, 12:37 Seria 2

Antrenorul Ciprian Urican, întors acasă în Banat după despărțirea de Victoria Brănești, consideră că Daniel Stanciu e cea mai importantă pierdere a lui Poli după plecarea profesorului Ion V. Ionescu din club.

„E o pierdere mare pentru Poli, din ce am văzut eu din exterior. Era un tip destul de competent, pentru el vorbesc rezultatele. Și modul de a relaționa cu stafful și jucătorii era de apreciat. Asta e părerea mea, a realizat transferuri bune, a adus liniște între patronat și staff. Cred că munca lui va fi apreciat mai mult după plecare. E cea mai importantă pierdere după plecarea lui Ion V. Ionescu”, a declarat Urican pentru liga2.ro.

„Jurnalul antrenorului”, o nouă lucrare fotbalistică

Liber de contract, Urican se gândește la o aventură afară dar nu ar spune nu nici unei oportunități viabile tot în țară. „Eu aș merge mai degrabă afară, pentru a putea pune în practică folosofia mea, dar nu neapărat”, spune tehnicianul.

După ce a lansat la începutul anului cartea „Goool, 183 de moduri de a înscrie”, destinată fazei de atac a jocului, antrenorul pregătește o nouă lucrare destinată tehnicienilor: „Jurnalul antrenorului”. „Va fi un instrument pentru fiecare antrenor, e deja la redactare, vedem când va ieși de la tipar. La sfârșitul lunii martie-începutul lui aprilie, voi lansa și un site pentru antrenorii și pentru iubitorii de fotbal”, a adăugat Ciprian Urican, despre următoarele sale proiecte.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

12 Mar. 2012, 12:37 Seria 2
Pe aceeași temă