Farul a învins Callatis! Tănase: „Mai avem de pus la punct câte ceva”

03 Mar. 2012, 16:09 Pregătiri, amicale

Farul a câștigat, astăzi, pe terenul secund, amicalul cu echipa din aceeași serie și județ, Callatis Mangalia. Golurile „marinarilor” au fost marcate de Robert Neagoe (5) și Adrian Pătulea (75). Cu un minut înaintea golului al doilea al gazdelor, în minutul 74, Bardu, a ratat o lovitură de la 11 metri, apărată de George Curcă.

Antrenorul Viorel Tănase a folosit contra echipei din Mangalia două formule de echipă:
Repriza I: Toma – Călin, Stegaru, Sipovic, Dino Eze – Nicola Berti, Sorin Paraschiv, Enghin Amet, Cosmin Miron – Robert Neagoe, Vali Badea;
Repriza a II-a: Curcă – Nițescu, Dobre, Sandu, Sascău – Andrei Neagoe, Pană, Buzea, Husein – Ivanovici, Pătulea.

Pentru Callatis Mangalia, au evoluat: repriza I: Mitrea, Cureteu, Drăgoiu, Posteucă, Evdochin, Florea, Huzuneanu, Bolat, Lupu, Doicaru, Sin; repriza a II-a: Marin, Cureteu, Nazâru, Damian, Miron, Cojonel, Cogali, Bardu, Calachi, Hertu, Crăciun.

„Trebuie să înțeleagă pentru că altfel vom schimba foaia și vor rămâne cu mine pe bancă”

„În mare parte sunt mulțumit de joc, dar încă mai avem de pus la punct câte ceva, mai ales din punct de vedere tactic și pe faza defensivă. Jucătorii trebuie să înțeleagă pentru că altfel vom schimba foaia și vor rămâne cu mine pe bancă. A fost un joc școală pe care-l putem considera un antrenament reușit, fizic și tactic. Este important că Adrian Pătulea are ocazii și poate e normal să mai și rateze pentru că-și dorește foarte mult și nu a luat decizia potrivită la momentul acela. Se întâmplă la fotbal și am mare încredere în jucători. Mai avem două teste înaintea începerii campionatului și sper să reglăm tot ce mai avem de reglat”, a declarat antrenorul Viorel Tănase, după partidă, pentru fcfarul.ro.

„Mai avem la dispoziție două săptămâni pentru a regla jocul”

„Chiar dacă am pierdut, important e că ne-am creat ocazii, pe care însă le-am ratat cu destul de mare ușurință. Mai avem la dispoziție două săptămâni pentru a regla jocul și să sperăm că în campionat vom marca. În afară de amicalul cu Viitorul, nu mai avem partide amicale până la startul campionatului. Nu vom lua jucători de la Săgeata, noi avem lotul completat, în cea mai mare parte cu fotbaliști de la Viitorul. Este de ajuns. Eu sunt foarte mulțumit de băieții pe care îi am sub comandă. Plecăm încrezători în retur.

Chiar dacă Săgeata și Victoria Brănești s-au desființat, nu ne considerăm scăpați de la retrogradare. Gloria Buzău, echipa din spatele nostru, e la șapte puncte, iar în prima etapă joacă cu FC Snagov, formație cu probleme de lot. Iar dacă noi pierdem la Tulcea, se apropie la patru puncte. Așa că rămânem atenți. Oricum, obiectivul meu e să terminăm în primele zece formații. Distanța dintre noi și locul șapte e de doar trei puncte. Noi încercăm să câștigăm cât mai multe meciuri în primul rând pentru noi, ca să ne atingem obiectivul, iar dacă, indirect, vom ajuta și Viitorul, și Farul, va fi foarte bine pentru fotbalul constănțean.

Noi am fi preferat să înceapă returul săptămâna viitoare, dar, decât să jucăm pe terenurile proaste, desfundate, ale altor formații, mai bine așa”, a spus, pentru Sport 13, și Mugurel Cornățeanu, antrenorul lui Callatis.

Foto: Cuget Liber

03 Mar. 2012, 16:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă