Gloria, învingătoare în amicalul cu CSM Focșani

29 Feb. 2012, 21:37 Pregătiri, amicale

Gloria Buzău a bifat astăzi cea de a doua victorie în meciurile amicale disputate în această perioadă de pregătire. La finalul partidei cu CSM Focșani, găzduită de stadionul ,,Cornel Negoescu” din Buzău, echipa antrenată de Mihai Ciobanu s-a impus la limită, scor 2-1.

Gazdele au terminat prima repriză în avantaj după ce Martinescu (35) a fructificat din apropiere, ca la antrenament, pasa de pe partea dreaptă a lui Iordache. Deși buzoienii au irosit apoi mai multe ocazii, printre acestea numărându-se și o bară, cei care au marcat au fost oaspeții. În urma unei lovituri libere executate de Mîndrescu mingea a ajuns la Crăciun (75) care a reluat cu capul în poartă, restabilind astfel egalitatea. Peste câteva minute Martinescu (83) și-a trecut în cont ,,dubla”, finalizând cu un șut din interiorul careului centrarea lui Alexandru, iar Gloria Buzău a obținut al doilea succes în cele patru jocuri de verificare disputate în pauza competițională.

Antrenorul formației din Crîng a utilizat în acest meci următorii jucători: Sârbu – Cucu, Murdărea, Berceanu, Olteanu, Ursu, Jercălău, Horovei, Corcoveanu, Martinescu, Iordache. Au mai intrat: Zdrîncă, Stroe, Nițor, Alexandru, Luiceanu, Tudor, Andrițoiu.

Vineri,Gloria Buzău își va continua seria amicalelor, urmând să joace tot acasă, de această dată cu Chimia Brazi, confruntare programată la ora 11.00.

Articol și foto de Adi SOARE

29 Feb. 2012, 21:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă