Stănescu îl are idol pe Kevin Prince, însă visează să fie înlocuitorul lui Rover Cârstea

28 Feb. 2012, 13:46 Seria 2
Stănescu îl are idol pe Kevin Prince,** însă visează să fie înlocuitorul lui Rover Cârstea

Roland Stănescu este unul dintre tinerii jucători ai celor de la FC Argeș, un atacant care speră să aibă parte de evoluții foarte bune în returul de campionat. Acesta spune că se simte foarte bine la FC Argeș tocmai pentru că a găsit o serie de jucători foarte tineri ce sunt uniți și se simte ca într-o adevărată familie.

– De ce ai ales FC Argeș?
– Am ales FC Argeș pentru că aici sunt foarte mulți jucători tineri și poți să te exprimi mult mai ușor. Există un grup de jucători forte uniți și în plus avem lângă noi antrenori care sunt foarte aproape de echipă și ne oferă întotdeauna cele mai bune sfaturi.

– Ce sfaturi ai primit de la antrenorul Viorel Dumitrescu?
– Tot timpul ne spune tuturor, nu numai mie, să muncim, să fim cât mai conștiincioși pentru că numai așa am putea să facem pasul pe mai departe și să urcăm în cariera noastră. Altă șansă nu avem decât să muncim cât mai mult.

– Cum a fost această pregătire de iarnă?
– A început puțin mai greu pentru că am avut mari probleme cu vremea. Am prins acea perioadă în care a nins foarte mult, dar nu am avut ce face și a trebuit să ne pregătim în continuare chiar și în aceste condiții. Nu am lucrat foarte mult cu mingea, dar sper să o putem face în perioada ce va urma. Am încredere că totul va merge foarte bine.

– Când va veni și primul tău gol?
– Domnul Viorel Dumitrescu îmi spune același lucru și încerc și eu să marchez primele goluri. Sper că voi reuși acest lucru în returul de campionat, dar cel mai important este ca echipa să obțină victoriile. Ar fi foarte bine dacă am câștiga noi toate jocurile cu scorul de 1 – 0.

– Ce îți dorești de la returul de campionat?
– Sper să fiu înlocuitorul lui Rover Cârstea și să pot marca foarte multe goluri în returul de campionat. O să încerc să fiu și eu cât mai folositor echipei în partea secundă a campionatului și să îmi fac treaba mea de atacant.

– Care este jucătorul tău preferat?
– Jucătorul meu preferat este Kevin Prince Boateng. Sunt și suporterul celor de la AC Milan și îl consider unul dintre cei mai utili jucători ai echipei. Are niște execuții minunate reușind să marcheze două goluri minunate în Liga Campionilor.

Sursa: Ziarul Top

28 Feb. 2012, 13:46 Seria 2
Pe aceeași temă