Decizia FRF primită cu șampanie la Becicherecu Mic Bălu: „Cea mai fericită zi!”

22 Feb. 2012, 21:21 Stiri
Decizia FRF primită cu șampanie la Becicherecu Mic** Bălu:

Mama Mia s-a obișnuit să fie în rolul „Supraviețuitorului” Diviziei C în ultimii ani iar în stagiunea 2011-2012 nu pare să facă excepție. Trupa din Becicherecu Mic privește cu optimism returul de campionat după ce federația a stabilit că doar trei echipe din seriile de C pică direct.

„Referatul” aprobat de CEx. al FRF pe 17 februarie cu privire la sistemul competițional (în curs!) a adus firește bucurie echipelor din apropierea zonelor fierbinți ale campionatelor mioritice. În loc de șase echipe plus una (locul 10), s-a ajuns astfel ca pe serie să pice doar trei plus una (dintre cele mai slabe trei locuri 13). Dintre timișene, Flacăra Făget, Mama Mia și chiar Poli II pot acum răsufla mai liniștite.

„Această decizie a venit fix când era ziua nevestei mele. Nu am primit de mult așa veste bună, a fost cea mai fericită zi. Mai speram în șansele noastre, dar eram realiști, nu erau foarte mari. Din ce m-am uitat seria noastră e printre cele mai bune, nu va pica locul 13. Eu nu cred că vom mai pica. De când am preluat echipa, ea a avut rezultate bune. Dacă nu pierdeam aiurea puncte, dacă nu fugea centralul la centru că a văzut gol la Hunedoara sau altele, eram la șapte puncte de titlu”, ne-a mărturisit Sorin Bălu, tehnicianul „pizzerilor”.

Mama Mia Becicherecu Mic ocupă locul 13 în C5, cu 14 puncte, practic decizia FRF pune deocamdată echipa în afara pericolului.

Bineînțeles ar mai fi discuții privind moralitatea acestei decizii. De exemplu echipe aflate în pericol precum Flacăra Făget, Mama Mia ori Sebiș, au făcut eforturi serioase în această iarnă pentru a-și asigura un lot competitiv. În schimb Gloria Reșița a părut că renunță la luptă și se concentrează pe viitor, cedând ce are mai bun concitadinilor de la CSM Școlar. În noile condiții dacă ne uităm în clasament trupa din „Govândari” se află și ea la doar trei puncte de salvare! Deci unele echipe poate au cheltuit peste buget în timp ce altele foarte puțin, strategia lor fiind în funcție de regulamentul competiției, unul schimbat în timpul desfășurării acesteia.

Sursa: Banat Sport

22 Feb. 2012, 21:21 Stiri
Pe aceeași temă