„Cred că până la urmă o să trec la lopată cu jucătorii!”

15 Feb. 2012, 11:41 Pregătiri, amicale

Antrenorul echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu, este extrem de nemulțumit de faptul că până în acest moment nu a fost îndepărtată zăpada de pe terenul sintetic mare de la stadionul „Nicolae Dobrin”. După ce că vremea nu este deloc de partea echipei sale, aceste probleme îi dau și mai rău planurile peste cap.

„Noi jucăm meciul cu Atletic Bradu pentru că se pare că oamenii de acolo sunt mai harnici. Există o preocupare vizibilă a oamenilor de acolo pentru ca suprafața de joc să fie în condiții cât mai bune, chiar și în aceste zile în care ne luptăm mai mult cu nămeții. Nu am putut să intru în ultimele două zile cu băieții pe teren cu mingea, lucru care nu ne convine absolut deloc. Cred că până la urmă o să trec la lopată cu băieții, poate așa curățăm noi terenul. Să sperăm că o să fie mult mai bun terenul înaintea meciului de sâmbătă cu FC Olt, pentru a putea juca și noi un meci amical în condiții aproape normale.”, a spus tehnicianul piteștenilor.

Jucătorii echipei FC Argeș se pregătesc în aceste zile cu gândul la realizarea unei reveniri spectaculoase pe prima scenă a fotbalului nostru. Piteștenii sunt pe locul 5 al campionatului cu 23 de puncte, la numai un singur punct distanță de cei de la Chindia Târgoviște, echipă ce se află pe locul 3. Speranțele piteștenilor pentru un loc în Liga I sunt puternic alimentate de dificultățile pe care le traversează în momentul de față echipele ce se află în fruntea clasamentului și anume FC Timișoara și Gloria Bistrița. Sunt șanse foarte mari ca dificultățile de ordin financiar cu care se confruntă cele două echipe din fruntea clasamentului să conducă până la urmă la un refuz pentru primirea licenței pentru Liga I. În aceste condiții, jucătorii echipei FC Argeș se pot gândi la promovare pentru că locul 3 sau poate chiar locul 4 ar putea primi undă verde pentru Liga I. Lucrurile nu merg deloc bine la FC Timișoara, echipa de pe Bega având datorii destul de importante, iar Marian Iancu bate în retragere. Pe aceeași poziție au trecut și oficialitățile locale în momentul în care au văzut rezultatul auditului financiar. Iancu a precizat în urmă cu câteva zile că sunt șanse importante ca echipa să ajungă să fie chiar desființată, din pricina acestor probleme financiare.

Azi, amical la Bradu

Astăzi cu începere de la ora 14:00, FC Argeș va juca al patrulea meci amical din această iarnă. Piteștenii vor juca în deplasare împotriva celor de la Atletic Bradu. Meciul împotriva echipei din Liga a III-a se va disputa pe terenul sintetic al acestei echipe, pentru că lucrurile se prezintă mult mai bine pe terenul acestei formații, oamenii de acolo fiind mai harnici și au reușit să curețe mult mai repede suprafața de joc.

FC Argeș a mai disputat până acum alte trei partide amicale, întâlnind în precedentele jocuri pe Damila Măciuca, Viitorul Ștefănești și Juventus București. Piteștenii au un bilanț perfect din aceste trei jocuri, obținând tot atâtea victorii și au un golaveraj de 12 – 1.

Următorul joc amical pentru FC Argeș va avea loc sâmbătă în compania celor de la FC Olt, o altă adversară din această serie a alb-violeților.

Sursa: Ziarul Top

Foto: Mihai Neacșu

15 Feb. 2012, 11:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă