Delta Tulcea se pregătește cu adversari pe măsură pentru promovare

30 Jan. 2012, 16:48 Pregătiri, amicale
Delta Tulcea** se pregătește cu adversari pe măsură pentru promovare

La finalul săptămânii trecute, vineri, antrenorul divizionarei B, Delta Tulcea, Cristian Dulca le-a prezentat celor 26 de jucători alb-albaștri, odată cu terminarea cantonamentului montan efectuat la Câmpulung-Moldovenesc, programul de pregătire pentru perioada rămasă până la startul returului.

În perioada 30 ianuarie – 4 februarie, Delta își va continua pregătirea în locatitatea de reședință, urmând ca la finalul săptămânii să se facă deplasarea în Turcia, mai exact Antalya, pentru cel de-al doilea stagiu de pregătire, în cadrul căruia vor fi susținute cinci partide de verificare.

Primul meci urmează să se dispute pe 7 februarie în compania formației ucrainiene Olimpic Donetk (Liga I), acesta fiind urmat la distanță de două zile de celelale partide, după cum urmează: 9 februarie – Horizont Turnovo (Liga I Macedonia), 13 februarie – Zakarpatia (Liga I Ucraina) și 15 februarie – Botev Plovdiv (Liga I Bulgaria).

Întoarcerea în țară este planificată pentru data de 20 feburuarie, urmând ca până la startul returului Delta Tulcea să se pregătească acasă, iar în data de 25 februarie să mai dispute pe teren propriu o ultimă partidă de verificare, dorindu-se ca adversar o prim-divizionară.

Articol scris de Valentin C. Ifrim

30 Jan. 2012, 16:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă